lepe vesti

Nećemo dugo čekati novu sezonu! Serija "CRNA SVADBA" dobija nastavak

0

Jedna od domaćih serija o kojima se najviše pričalo u poslednje vreme definitivno je "Crna svadba", čije smo finale minulog vikenda gledali na Superstar TV-u

foto: Youtube Printscreen
foto: Youtube Printscreen

Serija "Crna svadba", o kojoj se ovih dana neprestano priča, doživela je svoje finale pred ogromnim brojem gledalaca na Superstar TV, a narednog vikenda će na RTS.

 

Ovaj jedinstveni projekat nastao je u saradnji "Fajerflaj produkcijom" i Telekoma Srbija. Kreatori serije su Strahinja Madžarević i Nemanja Ćipranić, a u glavnim ulogama gledali smo sjajne Jelenu Đokić, Anastasiju Đurović, Nikolu Koja i Uliksa Fehmijua.

 

Veliko interesovanje gledalaca kod oba emitera nije jenjavalo tokom pet nedelja emitovanja. Šta će se dogoditi u nastavku, saznaćemo uskoro, pošto produkcija ekskluzivno najavljuje drugu sezonu.

 

Veoma smo zadovoljni prijemom "Crne svadbe" i zahvaljujemo se publici na poverenju. Pripremamo i njen nastavak. Hvala što pratite naše serije, i dalje ćemo raditi na dobrim naslovima ― poručuju za Kurir iz "Fajerflaj produkcije".

 

1 / 6 Foto: Youtube Printscreen

 

Vlaška magija, koja se smatra izuzetno moćnom, oduvek je privlačila veliku pažnju, pa ne čudi što je priča mladih autora podigla prašinu. Zaplet serije, inspirisane masakrom u Jabukovcu, počinje u malom mestu u istočnoj Srbiji, gde Mitar, inače miran i blag čovek, iznenada i na brutalan način ubija dvanaestoro svojih komšija. Pokušavajući da rasvetle motive zločina, Petar, pripadnik bezbednosne agencije, i inspektori Tomić i Blagojević pozivaju Natašu, renomiranog psihologa, da kao sudski veštak utvrdi da li je Mitar psihički oboleo ili se iza zločina krije neki drugi motiv. Ali time će samo otključati misteriju u kojoj se prepliću vlaška magija i tajanstveni centri moći, u borbi dobra i zla koja traje vekovima. Mitra više nema, ali novo zlo je tu. "Crni vojvoda" samo što se nije vratio. Ko je on, možda odgovor dobijemo u drugoj sezoni.

 

 

makonda-tracker