skladna porodica

U njoj su izmešane TRI RELIGIJE: Ćerka Uliksa Fehmiua i Snežane Bogdanović nije samo lepotica — već i IZUZETNO USPEŠNA

1

Zbog serije "Crna svadba" glumac Uliks Fehmiu je trenutno u centru medijske pažnje, a možda niste znali predivne detalje o njegovoj skladnoj porodici

foto: Ana Paunković
foto: Ana Paunković

Uliks Fehmiu trenutno važi za jednog od glumaca u Srbiji o kome se definitivno najviše piše i priča — jasno, zbog uloge Petra u ulozi "Crna svadba". O njegovoj svakodnevici ne zna se previše, ali je dobro poznato da je on od devedesetih u skladnoj zajednici s glumicom Snežanom Bogdanović.

 

 

Ćerka Snežane Bogdanović i Uliksa Fehmiua retko se pojavljuje u javnosti, ali ima čime da se pohvali!

 

Nika Fehmiu je rođena 1995. godine u Njujorku, gde su se njeni roditelji odselili godinu dana ranije. Osim što ima poznate roditelje, Nika ima i poznatu baku i poznatog deku: Branku Petrić i Bekima Fehmiua, čija ljubavna priča se završila tragično — metkom.

 

Nika Fehmiju završila je međunarodne odnose i ljudska prava, ali radi u filmskoj industriji. Ona, naime, piše scenarija i režira kratke filmove u Njujorku, a uz to je radila i kao modni fotograf i asistent urednika na više različitih projekata kako u Srbiji, tako i u Njujorku.

 

1 / 7 Foto: Ana Paunković

 

Snežana Bogdanović svojevremeno je ispričala šta se promenilo otkako je rodila ćerku, ali i otkrila zašto su naslednici dali baš ime Nika.

 

Nika se rodila 1995. godine. Promenio se ugao iz koga sam posmatrala sopstveni život i pojačao se osećaj odgovornosti prema svemu što radim — rekla je Snežana ranije za "Stori" i dodala:

 

Ja sam predložila ime, a Uliks ga je odmah zavoleo. U našoj ćerki izmešale su se sve tri religije s naših prostora. 

 

 

Popularna glumica je navela i da njena ćerka mnogo voli da dolazi u Beograd.

 

Ja sam veoma srećna što ona ima priliku da upozna različite svetove. Jedan deo leta svake godine provede u Beogradu, a drugi u Novom Vinodolskom, na moru. Ona jako voli tu kombinaciju. Novi je njeno detinjstvo, avanture sa Brankom i Bekimom. Beograd su njene sestre Anja i Nina, ćerke mog brata koje zimi dolaze u Njujork. To su jedna velika ljubav i bliskost — ispričala je jednom prilikom Snežana.

 

 

makonda-tracker