Napravili su izuzetak

Ovih dana SVI pričaju o njoj, a ona — BLISTA! Borka Tomović sa suprugom na crvenom tepihu

0

Jedna od najlepših srpskih glumica ovih dana je u žiži javnosti zbog uloge u seriji "Crna svadba" koju je odigrala maestralno, a Borka nam je priredila još jedno iznenađenje: pojavila se sa suprugom na jednom javnom događaju, što inače retko čini

foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages
foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Glumica Borka Tomović proteklih sedmica skrenula je pažnju javnosti na sebe ulogom u seriji "Crna svadba", za koju je i sama rekla da je jedan od uzbudljivijih projekata na kojima je radila.


Nisam ništa slično radila. Kada sam pročitala scenario, bila sam izuzetno uzbuđena jer sam videla da će ovo biti nešto nesvakidašnje na našoj TV, što može da se meri sa uzbudljivosti samog scenarija sa svetskim serijama koje su sada u ekspanziji. Tako da moj lik i sve ono što se dešava je bilo inspirativno da radim — istakla je ona nedavno za Blic.

 

Gledaoci Superstar TV-a već su videli veliko finale, a dok čekamo da i gledaoci RTS vide završetak prve sezone, Borka je iznenadila javnost još jednom, pojavivši se u javnosti sa suprugom. Za lepu glumicu je to pravi izuzetak, budući da čuva svoj privatni život daleko od medija i gotovo nikada ne priča o svojoj porodici.


Odbojkaš Novica Bjelica i Borka, koji su godinama u skladnoj vezi i ponosni su roditelji dečaka koji će uskoro proslaviti treći rođendan, pojavili su se sinoć na specijalnoj projekciji filma "Kralj Ričard" u Beogradu. Par je vrlo kratko pozirao okupljenim predstavnicima medija, ali zagrljen i odlično raspoložen, a Borka je izgledala očaravajuće u jesenjoj kombinaciji sastavljenoj od burgundi suknje, crne rolke i kratkog kardigana teget boje.

 

1 / 4 Foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages


Par, inače, izbegava da priča za medije o svom zajedničkom životu, a glumica je svojevremeno otkrila samo da oni odlično funkcionišu i da imaju razumevanje jedno za drugo.


Novica i ja smo dugo zajedno. Upoznali smo se kao glumica i odbojkaš. To su profesije koje su oboma važne i neophodno je da se međusobno razumemo. I mi to uspešno radimo. Ja imam mnogo razumevanja kada on ima utakmice pa preuzmem veći deo oko deteta, a kada sam ja na snimanjima onda je sve to na njemu — istakla je Borka nedavno.
 

 

makonda-tracker