tužno

Kremirana Halina Hačins koju je usmrtio glumac Alek Boldvin na snimanju filma: Mesto polaganja URNE čuva se u tajnosti

1

Suprug poznate snimateljke ističe da je njihovi porodični snovi uništeni zauvek, a tek treba sa time da nauči da živi.

foto: EyePress via AFP, Profimedia
foto: EyePress via AFP, Profimedia

Direktorka fotografije i snimateljka Halina Hačins koja je izgubila život na snimaju filma "Rđa" kremirana je ovog vikenda, prenosi magazin "People".

 

Mesto polaganja urne čuva se u tajnosti, a samo porodica i bliski prijatelji prisutvovali su pokupu pepela, izjavio je pr tim Halininih najmilijih.

 

Metju Hačins, suprug nastradale žene i dalje ne može da dođe k sebi, jer su kako ističe, snovi njihove porodice zauvek uništeni.

 

— Halina je bila ljubav mog života. Tišinu zbog njenog večnog odlaska osećamo kao zagušljivu tišinu u našem domu. Dok pričamo njenu priču, naša ljubav i obožavanje prema njoj raste, a nadamo se da će njen rad nadahnuti pripovedače i ljude iz sveta filma, širom sveta — rekao skrhani udovac koji je veoma zahvalan ljudima koji su im pružali podršku u najtežim momentima.

 

Halina Hačins
foto: Instagram

Talentovana snimateljka uživala je u svom poslu, a nakon napornog radnog dana relaksirala se jahanjem konja, šetnjama sa životinjama i igri sa naslednikom Androsom.

 

Nakon studija na Univerzitetu u Kijevu, počela je da se bavi filmskom industrijom, iako je diplomirala smer internacionalnog novinarstva.

 

Podsetimo, poznati glumac Alek Boldvin usmrtio Halinu Hačins 21. oktobra na setu filma "Rđa" u Novom Meksiku. U istom trenutku ranjen je i njen kolega Džoel Souz koji je prošao sa lakšim telesnim povredama.

 

Alek Boldvin, Metju Hačins
foto: Profimedia

 

 

 

 

makonda-tracker