lepe vesti

Prvobitna ideja mu nije uspela, ali je našao drugo rešenje: Glumac iz serije "Igra sudbine" zaprosio svoju koleginicu

0

Reditelj i glumac našao je način da posle vremenskih neprilika koje su mu pokvarile početnu zamisao mesta da prosidbu, pronađe novo koje će on i njegova devojka Tanja Pavlović pamtiti do kraja života. 

foto: Instagram Printscreen
foto: Instagram Printscreen

Reditelj i glumac Marko Jovičić zaprosio je svoju devojku glumicu Tanju Pavlović na Šri Lanci. Ovaj glumački par poznat je po ulogama u seriji "Igra sudbine", odnosno publika Marka zna po liku Jamezdina, dok Tanju od skoro gleda u liku Riterove sekretarice. 

 

 

Jedan deo ekipe iz pomenute serije, odmara na delekoj destinaciji - Šri Lanci, pre nego nastave snimanje treće sezone serije, a Marko je imao plan da tamo zaprosi Tanju. Ideja je bila da se to desi kada se budu peli na Adamov vrh koji ima 5500 stepenika, ali su zbog loših vremenskih prilika odustali od ove pustolovine. 

 

Prosidba se desila ipak u Pinaweli - azilu za slonove, koji se u ovoj zemlji smatraju svetim životinjama. 

 

 

Glumica Olja Lević bila je oduševljena ovim gestom, pa je divne vesti podelila na svom Instagram profilu. Nakon prosidbe, slavlje su nastavili u hotelu do ranih jutarnjih sati. 

 

Marko Jovičić, Tanja Pavlović
foto: Instagram Printscreen

 

Podsetimo da Marko i Tanja imaju zajednički TikTok profil na kojem objavljuju interesantne snimke kao i isečke iz serije "Igra sudbine". 

 

 

 

 

 

makonda-tracker