ima jasan stav

"Nije me sramota INTIMNIH scena sa kolegama": Olja Lević je pravi profesionalac, a partnere iz serije gleda kao braću

0

Glumica je veoma suzdržana kada je reč o emotivnom životu ali kada je reč o profesionalnim angažmanima nijedna scena joj nije strana.

foto: Antonio Ahel/ATA Images
foto: Antonio Ahel/ATA Images

Popularna glumica Olja Lević koju je publika zavolela u hit tv formatu "Igra sudbine" iskreno je govorila o drugoj sezoni, rastanku i suzama koje nije uspela da sakrije na kraju snimanja.

 

"Nedavno smo završili sa snimanjem serije, ali sam dobila informaciju da će se zbog velikog interesovanja serija nastaviti. Za sada ne znam detalje, čekam da se održi sastanak na kome ćemo dobiti više informacija.Snimanje poslednje scene je bilo jako emotivno. Nisam osoba koja lako pusti suzu, ali ceo taj dan je bio poseban, plakala sam kao kiša. Ja sam te ljude mnogo zavolela, s njima je bilo predivno sarađivati, bilo je dosta smeha na setu.S kolegama sam se sprijateljila, postali smo kao jedna porodica i družimo se privatno, tako da mi niko neće nedostajati čak i ukoliko se snimanje ne nastavi."

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Olja Lević (@oljalevic)

 

Olja tokom ovog projekta bila deo i ljubavnih scena sa kolegama Stevanom Pijalom i Lukom Racom te otkriva kako je doživela ovaj zadatak.

 

"Nije me sramota zbog intimnih scena, ne stidim ih se jer sam sarađivala sa Stevom i Lukom koji su divni momci, moji prijatelji, praktično ih doživljavam kao braću. S njima mi ništa nije bilo neprijatno, a oni su nastojali da mi olakšaju svaku situaciju."

 

Glumica važi za jednu od najzavodljivijih dama sa javne scene ali kada je reč o emotivnom životu veoma je zagonetna.

 

"Uvek sam  srećna i zaljubljena, i kad nemam nikoga ja blistam, što mislim da i jeste poenta. Bitno je pronaći sreću, a ne biti nesrećan sa nekim", završava glumica.

 

Levićeva neretko ističe da svoj lik ne voli da gleda na tv ekrana, a kada to učini razlog je da uvidi greške koje se svima događaju.

 

 

 

 

 

makonda-tracker