soc-commentsoc-fbsoc-gplussoc-inssoc-mailsoc-rsssoc-twittersoc-vibersoc-wupsoc-yt

VELIKA POPULARNOST

Žarka mole da vaskrsne Adu, neki i PRETE: Milica Milša se susrela sa neobičnim situacijama nakon završetka IGRE SUDBINE

Glumica je bila veoma tužna nakon kraja prve sezone ali za vernu publiku ima dobre vesti, igra se nastavlja!

foto: Instagram Printscreen
foto: Instagram Printscreen

Istaknuta glumica Milica Milša publiku svih generacija prikovala je za male ekrane tokom emitovanje serije "Igra sudbine", gde je tumačila lik uvažene Ade Kanački, a ona za vas ima divnu vest.

 

"Dragi moji, imam jednu lepu vest. Zbog izuzetno velike gledanosti i milionskog auditorijuma televizija “Prva” je rešila da nastavi snimanje vaše i naše omijene serije Igre sudbine. Gledamo se i dalje, voli vas i ljubi Ada Kanački", rekla je tokom gostovanja na Prvoj televiziji i dodala da je najemotivniji trenutak snimanja bio onaj u kojem se obraćala naslednicima.

 

 

"Najemotivnija mi je bila ona kada sam pisala pismo sinovima".

 

S obzirom na to da je serija doživela ogromnu popularnost, Milica je ispričala šta joj se dogodilo nakon poslednje epizode.

 

"Poruke su krenule po završetku da pristižu. Žarka mole da vaskrsne Adu. Pisali su da će organizovati protesne šetnje, ako to ne uradi. Neki prete, neki mole, dok su pojedini pisali da su životno ugroženi, da im je pritisak skočio itd. Baš je bilo uzbudljivo. Žarko je i ranije rekao da će napraviti šok u poslednjoj epizodi prve sezone i održao je reč", rekla je glumica za "Blic“ i nasmejala publiku.

 

Milša se sa suprugom Žarkom Jokanovićem izvanredno slaže i na profesionalnom planu, a zajedno prave fantastične projekte.