na žalost fanova

Od nekih likova se opraštamo: U nastavku serije "Igra sudbine" neće učestvovati svi glumci koje publika obožava

2

Iako je definitivno najavljen kraj serije "Igra sudbine", ipak će se snimati još jedna sezona, a neki glumci su ušli u nove projekte misleći da je s ovom popularnom serijom završeno

foto: Instagram
foto: Instagram

Kako je producent serije "Igra sudbine" Marko Jovičić objasnio, snimanje se nastavlja jer publika još uvek nije bila spremna za kraj.


Iskren da budem, kada smo počeli sa celokupnim projektom „Igra sudbine“, nismo očekivali ovoliki uspeh, niko se nije nadao da će serija probiti sve rekorde gledanosti ― rekao je on za Alo.


Kako je istakao, veruje da su zbog pandemije virusa korona više vremena provodili pored televizora i da je to doprinelo uspehu "Igre sudbine".

 

Mislim da nam je celokupna situacija s koronavirusom dosta pomogla zato što su u vreme karantina ljudi bili kod kuće, kraj televizora. Tada su seriju gledali i oni koji možda zbog obaveza u normalnim okolnostima ne bi mogli ― smatra Jovičić.


On je objasnio da su svi u ekipi mislili da je došao kraj rada na ovoj ultrapopularnoj seriji, ali se potom sve preokrenulo.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luka Raco (@luka_raco)


Nakon dve godine snimanja, smatrali smo da treba da zatvorimo tu priču. Rastanak je bio jako emotivan, gotovo svi glumci su plakali, zaista smo mislili da je kraj. Međutim, život je pun iznenađenja. Publika nije mogla da se pomiri s krajem serije, i na njihov zahtev smo odlučili da snimimo još jednu, finalnu sezonu ― ističe Jovičić i dodaje da nećemo gledati istu postavu.


Nažalost, glumačka postavka neće biti ista. Mnogi glumci su potpisali ugovore za nove projekte, misleći da je s "Igrom sudbine" gotovo. Ne mogu otkriti ko će nas napustiti u daljem delu projekta, ali svi glavni glumci ostaju isti ― kaže producent ove serije.

 


On je objasnio da su se članovi ekipe zbližili jer je bilo dana kada su snimali i po 16, 17 sati i da je to učinilo da jedni druge doživljavaju kao članove porodice.


Naravno, svakodnevno je dolazilo do sitnih čarki i sukoba, ali to je normalno kada toliko vremena provodite sa nekim. Bilo je i dosta anegdota, sećam se kada je došao novi član ekipe, odlučili smo da se našalimo s njim i kada je jednom od likova zvonio telefon u seriji, mi smo prikazali njegov broj telefona. Narednog dana telefon mu se usijao od poziva, fanovi su ga zvali misleći da je jedan od glumaca, čovek je morao da promeni broj, a mi smo se silno zabavili ― ispričao je on.

 

 


 

makonda-tracker