Street style

Svi su poludeli za ROLKAMA: Trik Olje Lević za nošenje ovog komada koji će vam značiti tokom jesenje sezone

3

Poznata glumica pojavila se na jednom događaju u interesantnom izdanju za svaki dan, a ključni deo njene odevne varijante je rolka, odevni predmet koji ovih dana gotovo svi nose u svim prilikama

foto: Antonio Ahel/ATA Images
foto: Antonio Ahel/ATA Images

Glumica Olja Lević, koju ovih dana gledamo u seriji "Igra sudbine", sinoć je bila među slavnih zvanicama jedne modne revije u Beogradu.


Ona je odlučila da se za ovu priliku ne pojavi u elegantnoj odevnoj kombinaciji, već je ponela street style autfit kakav ćemo verovatno često viđati tokom nešto toplijih jesenjih dana.

 


Glumica je nosila bele patike za trčanje i svetle farmerke ravnih i podvrnutih nogavica, koje je kombinovala s tankom kožnom jaknom krem nijanse, a ključni deo ovog stajlinga je ― jednostavana crna rolka.

 

1 / 6 Foto: Antonio Ahel/ATA Images


Olja se odlučila za klasični komad koji je jedini taman deo ove odevne varijante, a svi ostali, pa čak i obuća, u kontrastu su s njim, zbog čega rolka privlači još više pažnje. Pored toga, ona se držala pravila o balansiranju komada, pa tako uz pripijen džemper nije ponela skinny farmerke, ali ni vrećaste već model pantalona koji prati liniju tela i ističe vitkost. Struk je dodatno naglašen uz pomoć crnog kaiša s nitnama čiji jedan kraj visi, a ova kombinacija izgledala bi jednako lepo i uz kratke čizme ili čak salonke.

 

 

 

Trendseterke nose slične kombinacije čak i uz baletanke, pa je ovo možda i najpraktičnija varijanta za prelazno vreme.

 

 

makonda-tracker