iz srca

NIJE DAVAO OSMEHU DA SE POVUČE! Emotivni poslednji pozdrav Marku Živiću od bivše supruge Nataše Pavlović

0

Poznata voditeljka i bivša manekenka Nataša Pavlović bila je u braku s glumcem Markom Živićem, koji nas je juče prerano napustio nakon izgubljene borbe protiv kovida. Autorka emisije "Praktična žena" najpre je bila šokirana, a sada je skupila snagu da se obrati javno

foto: Nebojša Mandić, Dragan Kadić
foto: Nebojša Mandić, Dragan Kadić

Voditeljka Nataša Pavlović i glumac Marko Živić nisu mnogo pričali o svom braku, koji je završen pre mnogo godina, ali "Praktična žena" sada se javno oglasila nakon tragičnih vesti o glumčevoj smrti.


Ona je na Instagramu objavila nekoliko Markovih fotografija koje su nastale u danima njihove ljubavi, sve otkačene, duhovite i spontane.

 

Htela sam neke ozbiljne da stavim, ali ti si izabrao ove. Kada bi i sam osmeh odlučio da se povuče, ti si ga terao da radi prekovremeno. Tamnu i tešku stranu sveta farbao si u najdrečavije boje. Boje koje si sam izmišljao. Boje koje su kao magnet privlačile sve u tvojoj blizini. To je talenat veći od glume, veći od svake umetnosti ― napisala je Nataša.

 


Ona istakla da Živićev rodni grad Kruševac ima čime da se ponosi.


Verujem da će Kruševac s ponosom dodeliti tvoje ime nekoj kulturnoj ustanovi, baš kao što si ti s ponosom stalno pričao o njemu. Pozdravi Svetu i Bilju, zagrli Čilija. Ako treba da se popravi klupica, tata je tamo. I smej se sa Šimetom, da te čujemo do Pakova. Jajop Bibi ― završila je voditeljka.

 

1 / 6 Foto: Dragan Kadić


Kako je glumac jednom prilikom pričao, Nataša je bila njegov prijatelj i tokom i nakon braka.


Nataša i ja smo bili prijatelji dok smo bili u vezi, a to smo i ostali posle razvoda. Čujemo se kada su praznici, Nova godina, rođendani. Kada se sretnemo, lepo popričamo. Mislim da je to normalno. Možda su neka tuđa iskustva traumatičnija, moje nije ― rekao je glumac pre nekoliko godina.


Nataša se nakon razvoda od glumca udala za producenta Predraga Pavlovića, s kojim ima dvojicu sinova.

 

 

makonda-tracker