romantično

Zaprosio ju je uz stihove Akija Rahimovskog: Nataša Pavlović otkriva detalje VENČANJA koje se ne zaboravlja

0

Praktična žena je ubrzo nakon što je upoznala Predraga znala da je on čovek njenog života.

foto: Dragan Kadić
foto: Dragan Kadić

Poznata voditeljke Nataša Pavlović godinama uživa sa suprugom Predragom Pavlovićem sa kojim je dobila dvojicu sinova. Lepa brineta sa publikom je podelila svoju ljubavnu priču koja je oduševila dame.

 

"Nije nas spojio posao, ja sam samo čula za njega, zvali su ga Baki. Izašla sam u jedan kafić u gradu, gde su bile moje drugarice i budući kum. Naš zajednički prijatelj nas je upoznao. Pružio mi je ruku i rekao "dobro veče koleginice", delovao mi je prilično ozbiljno. Nismo se nikada pre sreli, naš zajednički prijatelj nas pre toga nije upoznao, a mimilazili smo se na poslu. Posle razvoda nisam bila spremna za novu vezu, a on je rekao da hoće da mu budem u blizini, bio je uporan a ne navaletnan, što me je pridobilo u tom periodu. Onog trenutka kada sam mu dopustila da uđe u moj život, znala sam da je on taj. Nije nam trebalo puno vremena da počnemo da živimo zajedno. Nikad neću zaboraviti kad je prvi put došao kod mene i upalio televizor, bilo mi je čudno jer sam ja u to vreme samo slušala radio. Pored njega sam počela da gledam više televiziju, a on svakako prati sve zbog posla." - istakla je Nataša svojevremeno.

 

 

Praktična žena istakla je i kako je došlo do prosidbe i venčanja.

 

"Zaprosio me je dok smo bili sami kod kuće, pa smo potom otišli do restorana, u kojem su bili svi naši prijatelji, na moje iznenađenje. Sve ih je doveo to veče, iako su bili širom sveta. Bilo je jako dirljivo i prelepo. Došao je moj omiljeni pevač Aki Rahimovski i to je bila nezaboravna noć. Što se tiče venčanja, bilo je kako sam ja odlučila, Predragu je bilo svejedno, sa drugaricama sam sve organizovala. Napravili smo žurku, nije bilo klasično venčanje i venčali smo se u ponoć. Bidermajer sam zaboravila, pred kraj sam se setila da ga nemam kod sebe. Obožavam venčanice, odlučila sam se za crvenu, jednog dizajnera. Bilo je oko stotinjak gostiju, zvali smo ljude koje volimo, nikoga samo reda radi. Kum koji nas je upoznao je držao govor, koji je bio vrlo simpatičan. Sam čin venčanja je bio izuzetno dirljiv", rekla je u u emisji "Venčanje od A do Da" .

 

 

 

 

 

makonda-tracker