majka je reagovala na vreme

"Nevena ima probleme sa strahovima": Bivši muž nekadašnje modelsice se oglasio nakon njenog nervnog rastrojstva

2

Domaći mediji javili su sinoć da je Nevena Stamenković Adžemović, bivša članica grupe Models i narodna poslanica, hospitalizovana, a sada se prviput oglasio neki član njene porodice

foto: Zorana Jevtić
foto: Zorana Jevtić

Nevena Stamenković Adžemović, u ponedeljak uveče je hospitalizovana nakon nervnog rastrojstva, javili su domaći mediji, a sada se prvi put oglasio neko od njenih bližnjih.


U pitanju je Srđan Adžemović, Nevenin bivši suprug, koji je za Kurir istakao da je ona sada stabilno, zahvaljujući reakciji njene majke.

 

Molim vas da me razumete u ovim trenucima. Situacija je delikatna. Ona nije uzimala nedozvoljena sredstva. Nevena neko vreme ima probleme sa strahovima. Ti strahovi su doveli do toga da joj ne bude dobro. Njena majka je reagovala kako je trebalo i predupredila da joj ne bude loše ― rekao je Adžemović.

 

Nevena Adžemović, Nevena Stamenković Adžemović, Nevena Stamenković
foto: Zorana Jevtić

On je napomenuo da ne bi trebalo spekulisati u javnosti kada je u pitanju tako ozbiljna tema kao što je nečije zdravstveno stanje.


Ne želim da se prave spekulacije oko ove situacije jer je u pitanju zdravlje. Nevena je odbijala da ide kod lekara, ali zahvaljujući brzoj reakciji majke, sve je u redu. Njeno stanje je stabilno i verujemo da će u narednim danima sve biti u redu ― dodao je on.

 

Nevena Stamenković, Nevena Stamenković Adžemović, Nevena Adžemović
foto: Aleksandar Jovanović


 

makonda-tracker