iskreno i otvoreno

Mnogi su je OBOŽAVALI, a sada joj NE CVETAJU RUŽE: Nekadašnju pevačicu IZDRŽAVA OTAC, a na muškarce je OGORČENA

2

Nekada je bila pevačica, potom i poslanica, često je punila novinske stupce, a sada je u javnost iznela svoju tužnu priču.

Nevena Adžemović, bivša pevačica i poslanica
Nevena Adžemović, bivša pevačica i poslanicafoto: Zorana Jevtić

Nevena Adžemović, bivša članica grupe "Models" i nekadašnja poslanica u Skupštini Srbije, našla se u centru medijske pažnje nakon dužeg vremenskog perioda, kada je u javnost dospela informacija da je doživela fizičko nasilje od strane sopstvene majke u porodičnom stanu na Novom Beogradu, gde žive i Nevenin tata i sin. Navodno, Nevena je na saslušanju u policiji ispričala da ju je majka tukla pred sinom. Kako "Blic" prenosi, Adžemovićka je demantovala da je došlo do pomenutog fizičkog sukoba.

Nije tačno da me je tukla majka i nije tačno da sam saslušana u policiji. Sa mnom je sve okej, hvala na pitanju. Sa majkom imam normalan odnos i među nama je sve u redu. Sve je savršeno", izjavila je Nevena za "Blic".

Bivša pevačica i poslanica progovorila je i o odnosu sa bivšim suprugom Srđanom Adžemovićem.

Sa bivšim mužem nemam nikakav kontakt, a sa mojom majkom da li ima kontakt, to ne znam. Nisam sa njim, to je tačno, niti ću biti ikada više", tvrdi Nevena.

Nekada popularna Nevena Adžemović danas je nezaposlena i izdržava je otac.

Trenutno živim od finansijske pomoći svog oca, jer od te alimentacije koju dobijam od bivšeg muža teško da bih mogla da živim. Moj tata izdržava i mene i Ivanu. Toliko sam se dobro udala i razvela, da mi nije oca, ne znam šta bih radila", poručuje Nevena ironično.

Bivša "Modelsica" dodala je da ima teškoća pri nalaženju odgovarajućeg posla.

Posvećena sam detetu, on ide u školu, odličan je đak i ima sve petice. Trenutno sam u potražnji, ali još uvek nisam našla nešto što bi me zaintrigiralo. Ja sam za neku mirniju varijantu, neki kancelarijski posao, jer mi je buke i jurnjave preko glave. Vratila bih se možda i u politiku, ali za sada ne postoji takva opcija. Ne znam da li sam spremna da se ponovo bavim javnim poslom, jer nisam bila dobro prihvaćena ni kao poslanik, ni kao članica grupe "Models", kaže Nevena.

 

Nevena Adžemović danas je nezaposlena
Nevena Adžemović danas je nezaposlenafoto: Aleksandar Jovanović

Bila je jedna od najpoželjnijih devojaka na domaćoj sceni, a sada je Nevena Adžemović razočarana u muškarce i već duži vremenski period je slobodna. Nevena kaže da joj taj status odgovara.

Nemam trenutno emotivnog partnera, niti želim da ga imam. Kada pogledam muškarce kako se ophode prema ženama, ne želim da imam nikoga pored sebe. Nisam stvarno upoznala nikog da bih sa njim želela nešto ozbiljnije. Ovo sve što vidim, ne sviđa mi se nimalo. Ne želim ni sa kim da započinjem išta. Muškarci su postali toliko bezobrazni, toliko ne poštuju žene. Užasno se loše ponašaju, pogotovo prema majkama i prema nezaštićenim ženama. Muškarci treba da poštuju žene, a ne da ih omalovažavaju i da se nad njima iživljavaju. Zbog svega toga nisam zainteresovana za muškarca, niti mi je potreban",  iskrena je bivša "Modelsica".

Kada je reč o njenoj rođenoj sestri Ivani Stamenković Sindi, Nevena kaže da  pružaju sestrinsku podršku jedna drugoj i to im je veoma važno.

Velika smo podrška jedna drugoj, a kada smo zajedno, ne pričamo o problemima, da ne bismo sebi otežavale, već provodimo vreme u nekoj pozitivnoj atmosferi", završava Nevena svoju ispovest za "Blic".

 

makonda-tracker