"O, MOJ BOŽE, VI STE TOLIKO LEPE!"

ZAVRŠILE SU NA URNEBESAN NAČIN! Simpatični intervju naših "Uraganki" zbog kog fanovi Evrovizije plaču od smeha (VIDEO)

2

Jedna od voditeljki ovogodišnje Evrovizije je jedna od najpoznatijih Evropljanki u ovom trenutku, a ona je u svojoj improvizovanoj emisiji ugostila naše predstavnice i nije mogla da sakrije oduševljenje njima

foto: Youtube Printscreen
foto: Youtube Printscreen

Sanja Vučić, Ksenija Knežević i Ivana Nikolić, članice grupe Hurricane, kakav god plasman da ostvare na ovogodišnjem takmičenju, predstavile su Srbiju na najbolji mogući način!


Iako ćemo ih na sceni videti tek večeras, u drugoj polufinalnoj večeri, "Uraganke" su već oduševile fanove ovog takmičenja — njihovi snimci s proba su među najgledaniji, kao i intervjui koje naše predstavnice daju. Jedan od njih je i razgovor s Niki Tutorijals, čuvenom holandskom make-up umetnicom koja je ove godine u ulozi voditelja Eurosonga, koja je grupu Hurricane ugostila u YouTube emisiji LookLab, čiji je cilj da predstavi učesnike kroz ležerno i neobavezno ćaskanje.

 


Od svih objavljenih intervjua, trenutno je najgledaniji Nikin razgovor s "Uragankama", koji je od juče premašio 228.000 pregleda.
Već na samom početku, ona ih je dočekala rečima:


O, moj Bože, vi ste tako prokleto lepe!

 

Hurricane
foto: Youtube Printscreen

Naše predstavnice nisu skidale osmeh s lica, a sudeći po komentarima posebno su oduševile publiku time koliko su pozitivne, optimistične i prijateljski nastrojene, pa nisu mogle ni da nabroje sve svoje favorite među direktnim konkurentima.


12 poena za sve! — našalila se Sanja.


Ksenija je otkrila da je Sanja napisala tekst pesme Loco Loco za 15 minuta, a Vučićeva je dodala da je tekst napisan na brzinu kako uz muziku ne bi pevale "nanana", ali se svima dopao, pa su rešile da ga zadrže.

 


Devojke su s Niki ćaskale o šminkanju, igranju na visokim štiklama, a ponuđene tradicionalne holandske kolačiće odbile su rečima da im je zabranjeno da se tako hrane — da bi se na samom kraju snimka obilato počastile!

 

U jednom momentu Niki, koja po svemu sudeći ni u jednom intervjuu nije ovoliko uživala i bila opuštena, prokomentarisala je da je ona njihova četvrta članica.

 

"Niki: Koju biste holandsku reč volele da naučite? Ksenija: Ljubav Sanja: Psovke!", "One su najpozitivnije učesnice ove godine", "Kakva energija!", "Moramo da glasamo za ove devojke"  samo su neki od komentara gledalaca.

 

Uživajte!

 


 

makonda-tracker