neverica

NIKO NIJE SLUTIO DA NIJE ROĐENA KAO ŽENA: Slavna Jutjuberka šokirala planetu ispovešću na koju su je naterali ucenjivači

1

Jutjub zvezda Niki de Džeger od juče je svetska tema broj jedan!

foto: Instagram
foto: Instagram

Holandska vlogerka poznatija kao NikkieTutorials objavila je snimak u kojem je otkrila da nije rođena u ženskom telu. Kako je objasnila, od rođenja se osećala kao da je u pogrešnom telu, zbog čega je već sa šest godina počela da se oblači kao devojčica i, kasnije, devojka.

 

Na njenu sreću, imala je podršku učiteljice i svoje majke, pa je rano počela da pije potrebne hormone — već sa 14 godina, dok je u 19. promenila pol.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NikkieTutorials (@nikkietutorials) on

 

Niki je, kako je istakla, imala nameru da podeli ovu informaciju sa svojim pratiocima, ali kad ona to poželi i pod njenim uslovima. To nije želela da uradi baš u ovom trenutku, ali je morala jer su je nepoznate osobe ucenjivale kako ne bi podelile da je De Džegerova transrodna osoba. U inat njima i kako neko ne bi iskorišćavao njenu privatnost, vlogerka je sama ispričala sve.

 

 

Neko je pokušao da mi oduzme kontrolu, pa uzimam nazad svoju moć i delim svoju priča s vama. Započnimo 2020. godinu istinom. Kad sam se rodila, bila sam u pogrešnom telu — bila je iskrena.

 

Za kraj, vi koji ste me ucenjivali — ovo je za vas! — rekla je Niki i podigla srednji prst.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NikkieTutorials (@nikkietutorials) on

 

Njeno priznanje od juče je jedna od glavnih tema na društvenim mrežama, posebno na Tviteru, gde mnogi priznaju da nisu ni pomišljali na ovako nešto, budući da prate Niki godinama. Ona, naime, spada u najpoznatije mlade influensere današnjice i sarađuje s vodećim svetskim brendovima u sferi proizvoda za negu i šminkanje, a nedavno je u njenom vlogu gostovala Lejdi Gaga.

 

 

makonda-tracker