objasnile

KRITIKUJU IH ZBOG STAJLINGA ALI ONE SE NE OBAZIRU: Uraganke se oglasile nakon negativnih komentara i poručile SAMO JEDNO

2

Naše predstavnice, grupa Hurricane se uveliko priprema za Pesmu Evrovizije.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

One su se pojavile na evrovizijskoj sceni u Roterdamu prilikom dve tehničke probe.


Tom prilikom Sanja, Ksenija i Ivana izašle su na binu u provokativnim, ekscentričnim kostimima od čipke, šljokica sa providnim detaljima, a sve tri su svoje duge kose uvile u raskošne, pomalo divlje lokne.

 

Njihove kreacije su tipično scenske - atraktivne, seksi i daju slobodu pokreta s obzirom da je đuskanje važan deo njihove tačke. I moramo da priznamo da u njima izgledaju fantastično! No, ipak se moglo čuti puno kritika na račun njihovog izdanja, a srpski Tviter se praktično usijao od malicioznih komentara poput onog da "podsećaju na bugarske maturantkinje".

1 / 5 Foto: Profimedia

Postavlja se pitanje kako ove tri lepotice doživljavaju takve komentare, no Sanja, Ivana i Ksenija na njih se jednostavnu ne obaziru i ističu da je daleko više pozitivnih.

 

- Što se tiče nasih kostima za nastup, pravio ih je Boris Kargotić. Mi smo prezadovoljne kako izgledaju, pogodio je naš ukus, a dok se izrađivao kostim konsultovali smo se u velikoj meri, tako da je ispunio naša očekivanja. Drago nam je što se i publici baš dopada jer ima super pozitivnih komentara na račun stajlinga - kažu Uraganke.

 

Ovaj trio pojavio se i na svečanom tirkiznom tepihu u elegantnim, izazovnim kreacijama - svetlucavim haljinama boje šampanjca, a ponele su iz bele kožne jakne oversized kroja.

 

- Haljine za tirkizni tepih, kao i ostale stajlinge koje nosimo radila je Ana Milo. I njima smo prezadovoljne jer su prelepi, a i pratimo i komentare publike i njima se mnogo dopadaju - ističu one.


 

 

makonda-tracker