ima li nade za sanju i njega?

ŠUŠKALO SE O SANJI VUČIĆ I NJEMU: Devojka Italijana zbog kog fanovima Evrovizije klecaju kolena je POZNATO LICE

0

Damijano David, frontmen benda Måneskin, jedno je od najčešće pominjanih imena na ovogodišnjem Eurosongu, a razlog nije samo to što je njegova grupa favorit za pobedu već i vrlo atraktivan izgled pevača

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Italijanski bend Måneskin već neko vreme čvrsto drži prvo mesto na kladionicama koje prognoziraju pobednika ovogodišnje Evrovizije. Rimljani koji se predstavljaju Evropi pesmom Zitti e buoni odmah su privukli pažnju činjenicom da se njihova zemlja ove godine predstavlja rok numerom, ali i svojim upečatljivim izgledom. Posebno se izdvaja glavni vokal Damijano David, koji nastupa otkrivenog torza, očiju uokvirenih crnim ajlajnerom i uz prasak energije na sceni, a malo Evropljana i Evropljanki ostalo je imuno na njegov šarm.

 


Među onima koji ne kriju da su oduševljeni Damijanom je i naša "Uraganka" Sanja Vučić, koja je podelila na Instagramu fotografiju s njim i u šali dodala stiker vereničkog prstena, a potom za Wiwibloggs priznala:


On je prelep muškarac. Da budem iskrena, sama sam... Divan je... Prestaću da pričam... Zapravo, udala bih se za njega, ali on je mlađi od mene, šest godina.

 


Izvor iz naše delegacije rekao je za Blic da se "italijanski predstavnik ne odvaja od Sanje Vučić" i da je redovan gost na probama grupe Hurricane, kao i da se Sanja i on neprestano dopisuju.


Ipak, nedavno je Damijano je rešio da razočarane svoje novostečene obožavateljke, pa je na Instagramu podelio fotografiju sa svojom devojkom, a i ona je objavila identičnu. David je u opisu pomenuo da su zajedno četiri godine i da je u pitanju Đorđa Soleri, inače dobro poznato lice u svetu mode u Italiji.

 

 

Ona je model i influenserka, a sebe opisuje kao feministkinju koja piše poeziju i "pozira, voli da pokazuje d**e na Instagramu i da jede špagete u Amatričana sosu".

 


Ona je, inače, vrlo aktivna na ovoj društvenoj mreži, gde često vrlo otvoreno i hrabro govori o feminizmu i položaju žene u današnjem društvu, ali i o teškim temama poput borbe njene majke s karcinomom.

 

 

 

 

makonda-tracker