gorka sudbina

PRIČALI SU DA SE TAKVA LEPOTICA JEDNOM RAĐA: Naša MISICA šarmom je osvojila ČITAVU PLANETU,a onda se desila TRAGEDIJA...

6


Nikica Marinović je bila toliko lepa, da je o njenoj lepoti u jedno doba nastala je i legenda. Pričalo se da je takva lepotica bisernog tena i zlatnih uvojaka mogla da se rodi samo u morskoj peni, i da ju je otac izvukao mrežom iz mora jedne olujne noći...

foto: Youtube screenshot

Njeno lice je i godinama posle toga krasilo naslovnice, delila je čitateljkama savete o modi i lepoti, a lepotom, osmehom, skromnošću je zavodila svakoga ko bi je sreo. Njeno srce osvojio je beogradski književnik i reditelj Vuk Vučo s kojim je dobila sina Đorđa. Taj brak je trajao manje od pet godina, a po razvodu, ponovo su je opsedali udvarači.

 

Po drugi put, Nikica je sudbonosno "da" izrekla čuvenom reditelju Zdravku Šotri, kojem je rodila sina Marka. Taj brak je potrajao malo duže, ali i ta ljubav se završila 1980. godine.


Nikica je vodila butik u Knez Mihailovoj i mnogi su dolazili samo da bi je videli. A onda joj se, u jednom momentu izgubio trag. Pričalo se da se bori s depresijom, da posećuje psihijatrijske ustanove. Živela je daleko od očiju javnosti, prekinula je i kontakte sa najbližim prijateljima. U novembru 2008. ponovo se našla na naslovnicama - iz najstrašnijeg mogućeg razloga.


Nikica je, naime, popila smrtonosnu dozu tableta za spavanje ne ostavivši za sobom oproštajno pismo ni poruku iz koje bi se moglo zaključiti zašto je izvršila samoubistvo. Imala je 61 godinu.

 

 

makonda-tracker