preko trnja do zvezda

SKUPLJALI SU SITNIŠ DA BI KUPILI HRANU: Do pre samo nekoliko godina život slavne OSKAROVKE bio je POTPUNO drugačiji!

0

Ljubitelji britanskih komedija odavno su čuli za Oliviju Kolman i zavoleli je zbog neverovatnog dara i ljupkog osmeha, ali niko nije ni slutio da joj se smeši najveće priznanje koje jedan glumac može da dobije.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Nakon što je godinama slabo zarađivala od glume i nije uspevala da dođe do uloga, Oliviji Kolman padalo je na pamet da odustane od ovog posla i otvori novu stranicu u karijeri. Da bi se izdržavala, radila je kao spremačica i sekretarica, spajala kraj s krajem, mučila se iz dana u dan.

 

Štaviše, pre samo deset godina kuburila je onako kako niko ne bi ni pomislio, kada uzme u obzir da je prošle godine pozirala s Oskarom u rukama.

 

- Godinama nisam mogla da dobijem posao. To su bila teška vremena. Ja sam zapravo volela da čistim, dopadalo mi se to zadovoljstvo koje pruža rad - iskrena je Olivija.

1 / 6 Foto: Profimedia

Kolmanova je u braku već 25 godina, ona i njen izabranik Ed Sinkler prošli su neke teške trenutke. Nijednom od njih dvoje jednostavno nije išlo, naročito kada su se iz Londona preselili u Bristol s dvoje male dece.

 

- Ni Ed nije imao novca. Skupljali smo penije koji su upali u sofu kako bismo kupili jedan krompir i podelimo ga - ne krije Olivija.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker