ŠOK

PRINCEZA DAJANA JE BILA TRUDNA KAD JE POGINULA?! Lekar koji je izvršio obdukciju zaintrigirao Britance jednom rečenicom

5

Ledi Di je u poslednjim mesecima svog života planirala budućnost s verenikom Dodijem al Fajedom

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Patolog Ričard Šepard bio je poslednji lekar koji je pogledao telo bivše supruge princa Čarlsa nakon nesreće u Parizu. On je radio obdukciju, a kaže da nakon tog događaja u njegovom životu ništa više nije isto.


Za Mirror je nedavno otvoreno govorio o tome.

 

Reč je o lekaru koji je uradio drugu obdukciju na telu princeze, koja je stradala u saobraćanoj nesreći u Parizu, dok je sa verenikom pokušavala da pobegne paparacima. Njihov vozač imao je duplo više alkohola u krvi od dozvoljenog, izgubio je kontrolu nad automobilom i došlo je do nesreće.

 

Ovaj lekar, kako je u Miroru navedeno, učestvovao je u obdukciji mnogih poznatih osoba. Pregledao je više od 23.000 tela, ali najviše pitanja mu se i dalje postavlja o princezi Dajani.

 

Pitali su me da li je bila lepa, da li je izgledala kao da se smirila, da li je bila trudna — ispričao je Šepard.

 

1 / 17 Foto: Profimedia

 

Otkrio je da patoloških dokaza da je princeza u trenutku smrti bila u drugom stanju nema, ali je onda dodao rečenicu, koja je mnoge zainteresovala:

 

Ali znate, neke žene tačno znaju da su ostale u drugom stanju, od trenutka začeća — prema njemu postavlja se pitanje da li je Dajana bila upravo jedna od njih.

 

Takođe ovaj lekar otkrio je još jednu stvar. Da je princeza bila vezana u automobilu, u momentu nesreće, danas bi bila živa.

 

Prošla bi možda s povredom oka ili sa slomljenom rukom — izjavio je lekar.

 

 

makonda-tracker