SVE JE OTKRIVENO

MNOGI DETALJI SU NEVEROVATNI: Isplivale retke fotografije Anđeline Džoli i PRIVATNA PISMA koja kriju PRAVU ISTINU o njoj

3

Stare fotografije, pisma, nepoznati detalji iz života Anđeline Džoli ― otkriveno je mnogo toga!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Jedna od najpoznatijih glumica, Anđelina Džoli, nekada je bila samo obična devojka, o čemu svedoče njene nekadašnje fotografije i pisma. Britanski Dejli Mejl došao je u posed njenih fotografija iz tinejdžerskih dana, gde je kao 14-godišnjakinja uslikana dok se druži s prijateljima, spava, pozira...

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Angelina Jolie / Angie (@angelinajolie___1975) on

 

Nepoznati izvor je, osim toga, podelio i njena stara pisma i razglednice. Njegov jedini uslov bio je da ostane anoniman, a jedino se zna da su zajedno pohađali istu srednju školu u Los Anđelesu.

 

Bila je divna osoba i naše prijateljstvo je bilo savršeno. Ljudi ne shvataju da je ona oduvek bila velika humanitarka, luda i otkačena, ali humanitarka. Budući da je bila iz imućnije porodice od nas, uvek bi stvari delila sa mnom i drugim prijateljima i nije mogla proći pored beskućnika, a da mu ne ponudi hranu ili novac. To je bilo kada je imala 14, stoga ne čudi da je i danas glasna u pomoći izbeglicama širom sveta.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ???? ????? | ??? ???? (@damnxjolie) on

 

Stalno smo žurkali, pili, pušili cigarete... Stalno smo se vozikali uonakolo autobusom, a ona je uvek radila lude stvari, koje su bile suprotnost ekipi s Beverli Hilsa. Oblačili smo se u crno i nazivali se anarhistima, nismo hteli da se vozimo u skupim automobilima i družili smo se s ljudima koje su u školi zlostavljali.

 

Na jednoj od razglednica iz 1989. godine, tada 14-godišnja Angelina opisala je muškarca koji ju je privukao:

 

On je fotograf kog sam danas upoznala i niko ne zna da mi se sviđa. Rekao je da želi raditi sa mnom, nadam se da će se to i ostvariti jer ga zaista želim. Savršen je ― visok, mršav, crne kose i živi u studiju! Mislim da je gej! Šta ćeš...

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Angelina Jolie (@angelinajoliecenter) on

 

Dotakla se i 'gospodina savršenog':

 

― Upoznala sam gospodina savršenog. Ne znam mu ime, ali savršeno se ljubi. Nikad ga više neću videti!

 

Taj isti izvor, koji je sve plasirao medijima, dotakao se i njene majke Maršelin Bertran, koja je preminula od posledica raka dojke, a za ćerku je imala posebna pravila i naređenja...

 

 

Nastavak na sledećoj strani.

foto: Profimedia

 

Navodno, Anđelinina majka je svojoj ćerki naredila da od 15. godine uzima kontracepcijske pilule, što se njoj nikako nije sviđalo.

 

Jako ju je živciralo što joj je majka dala te pilule i zabranila njenom dečku da spava u njenoj sobi. Endži se pobunila i uradila sve suprotno ― nije želela uopšte da spava s njim i u wc je bacila sve tablete ― rekao je izvor i dodao:

 

― Njena mama bila je htela da bude kul i dala nam je da radimo što želimo. Ako smo hteli da se družimo i pijemo, mogli smo u njihovoj kući, jer je ona volela da nas drži pod kontrolom.

 

I dok je s majkom bila u dobrim odnosima, s danas 81-godišnjim ocem Džonom Vojtom nikada nije našla zajednički jezik, a dodatno ih je udaljilo to što je on prevario njenu majku. Bila je toliko besna na njega da je kroz prozor bacila kompjuter koji joj je otac poklonio, a koji je u to vreme bio stvar prestiža.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Angelina Jolie / Angie (@angelinajolie___1975) on

 

Neobično je to što je htela da se fotografiše na groblju, a sanjala da je postane organizatorka sahrana, pa je čak završila kurs balzamovanja!

Da nije znala što želi od života, pokazalo se i kada je napisala kao 16-godišnjakinja:

 

Još uvek sam živa i još uvek tražim razlog da živim.

 

 

makonda-tracker