fanovi kažu ― šteta

BILI SU NAJLEPŠI, A SVE SE ODJEDNOM RASPALO: Njen san o majčinstvu ostao NEOSTVAREN, on NIKAD nije bio SREĆAN kao s njom

3

Mnogi se ni danas nisu pomirili sa njihovim razvodom i nadaju se pomirenju, a na današnji dan bi proslavili dvadesetu godišnjicu braka ― da su ostali zajedno

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Dženifer Aniston i Bred Pit, jedan od najlepših holivudskih parova, danas bi obeležili 20. godišnjicu braka ― da se nije sve raspalo kao kula od karata.

 

Iako je toliko vremena prošlo, njihovi fanovi se još uvek nadaju pomirenju i nastavku ljubavne priče čiji su početak i kraj obeležili kraj devedesetih i početak dvehiljaditih godina. Naime, Bred i Dženifer bili su glavna atrakcija tada, a spojili su ih njihovi agenti; Bred je malo pre toga raskinuo ljubavnu vezu sa Gvinet Paltrou, a par meseci nakon početka veze već su se pojavili na crvenom tepihu.

 

1 / 7 Foto: Profimedia

 

Samo mesec dana kasnije Bred ju je zaprosio u bekstejdžu, i to na Stingovom koncertu.

 

Venčali su se na 29. jula 2000. u Malibuu, a Džen je rado pričala da je za nju Bred idealan muškarac. Otkrila je da žarko želi da ima decu sa njim, ali to joj se nikad nije ostvarilo. Njihov brak se raspao nakon bredove afere sa Anđelinom Džoli 2005. godine.

 

Njihov brak se završio ružno, ali odnos im se popravio nakon Bredovog razvoda od Anđeline. Ipak, obožavaoci nisu prestali da se nadaju da su njihovi poboljšani odnosi i znak za potencijalno pomirenje jednog dana, jer nikad nisu izgledali srećni kao jedno s drugim.

 

 

makonda-tracker