u šetnji sa sinom

VRAĆA TRENDOVE NA KOJE SMO ZABORAVILI! Anđelina Džoli u lepršavoj krem haljini koja dobro stoji SVAKOM tipu građe (FOTO)

0

Anđelina Džoli uslikana je u društvu sina Paksa u Los Anđelesu ove nedelje. Oboje su nosili maske, a Anđelinina odevna kombinacija odmah je bila zapažena.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Glumica je obukla lepršavu haljinu u nežnoj krem nijansi sa dugim oversized rukavima, a kombinaciju je "začinila" braon kožnim kaišem. Ovakav model haljine dobro stoji i mršavicama poput Anđeline, ali i malo krupnijim damama. Na nogama je imala papuče u istoj boji, sa malom potpeticom, a nijansa Kristijan Dior torbice se slagala sa haljinom. 

 

Zanimljivo je da je oko ruke nosila prebačen šal, što je način nošenja aksesoara koji nas "automatski" asocira na početak dvehiljaditih godina, kada je ovo bilo popularnije od sakoa ili blejzera. Ako će neko vratiti ovo u modu, to će svakako biti Anđelina.

 

1 / 7 Foto: Profimedia

 

Što se tiče odnosa Anđeline i Breda, nedavno su isplivale nove informacije.

 

- Bred viđa decu, ali sve što ima veze sa sudskim procesom Breda i Anđeline je usporeno zbog kovida-19 - rekao je izvor za Ju es vikli.

 

- Svima je teško zbog pandemije, pa i njima. Posećuju se, ali nije se mnogo toga rešilo do sada.

 

Bred je viđen dva puta ispred Anđelinine vile u Los Felizu, što je mogući signal da se njihova komunikacija sada poboljšana. Izvor je rekao za magazin Pipl da je par sad u boljim odnosima, kako bi bili bolji roditelji svojoj deci tokom svoje bitke za starateljstvo.

 

 

 

makonda-tracker