"ŽIVELA JE U KRALJEVSKOJ KUĆI SLAVNOG DIZAJNERA": Život Naomi Kempbel bio je pun borbi i strepnji, ali je pobedila!

0

Razbila je i rasne barijere u svetu mode 

 

foto: Profimedia

Pet joj je godina bilo zabranjeno da leti British Airwaysom zato što je 2008. na Hitrou podivljala zbog izgubljenog prtljaga i ispljuvala dva policajca. Sledećeg leta bies Crne pantere srušio se na jednog paparaca koji ju je na Siciliji pokušao snimiti s tadašnjim partnerom, ruskim milijarderom Vladislavom Doroninom, pa ga je mlatnula torbicom po glavi i ogrebala mu oko. Zbog tog je nasrtaja uslovno je bila osuđena na šest meseci zatvora. Pred haškim se tribunalom 2010. morala pravdati zbog tri "krvava" dijamanata što ih je 1997. dobila na poklon od bivšeg liberijskog predsednika Čarlsa Tejlora, kasnije osuđenog zbog ratnih zločina.

 

Njena veridba s Adamom Klejtonom, basistom U2, pukle su nakon godinu dana. Govorila je da je Robert De Niro bio njena prva prava ljubav, htela je s njim da ima i decu, ali svojim ga je ljubomornim ispadima oterala od sebe.

Tomi Li, bivši muž Pamele Anderson, brzo se ohladio od "zahtevne devojke koja putuje s 500 pari cipela i 82 haljine".Italijanskom je biznismenu Flaviju Briatoreu za kraj veze porazbijala je sve u stanu.

 

Oligarh Doronin prekinuo je s Naomi zbog kineske Miss Universe Luo Zilin, ali je bivšoj dragoj džentlmenski ostavio vilu u Rubljovki, koju je projektovala Zaha Hadid. Naomina veza s Miajkom Tajsonom ostala je zapamćena po vrućoj epizodi s jedne zabave u Njujorku: zatvorili su se u toalet i prepustili strastima dok je njegov menadžer stražario pred vratima. Na overenoj listi muškaraca koji su proleteli kroz život Naomi Kembel su i Kevin Kostner, Leni Krevic, Šon Pen, Ašer, Paf Dedi i Hasan Džamel, trenutno dečko pevačice Rijane.

 

foto: Profimedia

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker