trenutno je u beogradu

MEDIJI TVRDE DA JE PREKRŠILA POLICIJSKI ČAS: Severina platila kaznu na licu mesta?

0

Sinoć su domaći mediji javili da je hrvatska pevačica privedena, a potom i da je, zapravo, odmah platila kaznu.

foto: Ana Paunković
foto: Ana Paunković

Hrvatska pevačica Severina Kojić sinoć je navodno privedena oko 21 čas jer je na Novom Beogradu vozila automobil za vreme policijskog časa, a odlučila je da odmah plati ceo iznos kazne.


Njoj je, kako saznaje Pink, izrečena novčana kazna u iznosu od 50.000 dinara, a pevačica je pristala da odmah plati pun iznos kazne.

 

Inače, Severina je navodno menjala iskaze: prvo je rekla da je krenula do apoteke, a onda da je htela samo da preparkira automobil.

 

Za kršenje policijskog časa kod sudije za prekršaje predviđena je novčana kazna u iznosu od 50.000 do 150.000 dinara.

 

foto: Antonio Ahel/ATAImages

Severinu je prošlog meseca policija u Beogradu bila zatvorila u izolaciju, nakon što nije poštovala mere opreza po dolasku iz Švajcarske. Krajem prošle godine Milan Popović dobio je starateljstvo nad njihovim sinom Aleksandrom, a tada je otkrio da će on ubuduće živeti u Zagrebu. Ipak, trenutno su Popović i njihov sin u Beogradu, baš kao i pevačica.

 

 

***

Ukoliko ste propustili, pročitajte uputstvo za pravilno pranje ruku, da li je bolje koristiti tečni ili čvrsti sapun, koja su pravila nošenja zaštitne maske, zašto je važno da što pre prestanete da pušite i kako dezinfikovati mobilni telefon.

 

Važno je da znate i kako ojačati imuni sistem, može li rakija zaista da pomogne u prevenciji, kako sami uništavamo svoj imunitet i kako razlikovati alergiju od simptoma virusa korona.

 

#OstaniKodKuće

 

 

makonda-tracker