novi skandal

LUKA JOVIĆ NIJE JEDINI: Srpska policija Severinu odvela sanitarnom inspektoru, nije poštovala obavezu o samoizolaciji?

4


Kako javljaju domaći mediji, hrvatska pevačica u Srbiju je stigla iz jedne od najugroženijih evropskih zemalja kada je reč o epidemiji virusa korona

foto: Instagram
foto: Instagram

Pevačicu koja je došla iz Švajcarske u Srbiju policija je pronašla na Bežanijskoj kosi i odveli su je kod sanitarnog inspektora jer nije poštovala mere samoizolacije koje su prepisane zbog svetske pandemije korona virusa, tvrdi Blic.


Mediji navode da je Severina Kojić u Beograd stigla iz Švajcarske i da nije prijavila da je boravila u jednoj od najugroženijih zemalja, pa da je samim tim morala dve nedelje da provede u izolaciji.

 

Severina je u Švajcarskoj bila 7. i 8. marta, kada je imala nastup, a kada je došla u Srbiju navodno se oglušila o mere Republike Srbije i slobodno se kretala gradom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Zürich ? 07.03.2020 #zurich #faceclub #concert #volimstosevolimo #ljubavseljubavljuvraca #severina

A post shared by Severina (@severina) on


Ona je, kako se navodi, u obavezi da se samoizoluje na dve nedelje koje bi trebalo da provede na Bežanijskoj kosi. Do toga je navodno došlo jer je pevačica, umesto u samoizolaciju, otišla do zgrade svog bivšeg partnera Milana Popovića.


Sama Severina objavila je na Instagramu da je bila ispred Popovićevog doma jer se nadala da će videti sina, koji je zbog privremenemere suda trenutno živi sa ocem.


- Došla sam u Srbiju jer je otac mog sina odlučio da ovde provede celu nedelju, a kako bih sina videla barem u sudski određenim terminima, u utorak i četvrtak od 15 do 20 sati, kao i sledeći vikend. Njegov otac je samoproglasio samoizolaciju Aleksandra i sebe, zbog očevog putovanja u Austriju 7. marta o kojem me uopšte nije izvestio - napisala je, između ostalog, pevačica.
 

Ona se još uvek nije oglasila povodom ovih tvrdnji.

 

 

makonda-tracker