danima se nadala da će ga videti

"NIJE ČAK DAO NI DA MI OKO MOJE MAHNE KROZ BALKON": Severina očajna nakon što joj je sin ostao u samoizolaciji sa ocem

3

Hrvatska muzička zvezda već nekoliko meseci sa sinom Aleksandrom može da provede samo 88 sati mesečno.

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Bitka za starateljstvo koju pevačica Severina Kojić vodi s bivšim partnerom Milanom Popovićem traje godinama, a krajem 2019. dogodio se veliki obrt, kada je sud doneo privremenu meru po kojoj će pevačicin sin ubuduće živeti sa ocem.

 

U jeku pandemije virusa korona pevačica je, kako je otkrila na društvenoj mreži Instagram, saznala da joj je sin u izolaciji.

 

Došla sam u Srbiju jer je otac mog sina odlučio da ovde provede celu nedelju, a kako bih sina videla barem u sudskim određenim terminima, u utorak i četvrtak od 15 do 20 sati, kao i sledeći vikend od subote, koji je moj — počela je Severina.


Ona je otkrila da danima iščekuje da se sretne sa sinom, ali da do toga nije došlo jer je njen bivši partner odlučio da se s porodicom samoizoluje, s obzirom na to da je nedavno putovao, a evropske zemlje zahvaćene su virusom korona.

 

foto: Youtube Printscreen

Od subote čekam i molim da vidim osmogodišnje dete koje nije videlo majku punih pet dana. Nije mi dopustio u subotu. U nedelju je rekao da je kod svoje braće, pa će mi ga dati u ponedeljak. Onda se predomislio i juče. I kada je konačno došlo danas, dan kada ne plačem, umesto da zagrlim rođeno moje, otac je proglasio samoizolaciju Aleksandra i sebe, zbog očevog putovanja u Austriju 7. i 8. marta o kojem me nije obevestio. Kako sam od tada u međuvremenu dva puta bila sa sinom, upozorila sam ga na to i na sudsku odluku.. I došla sam pred njegovu beogradsku adresu, ali dalje od ulaznih vrata nisam mogla. Nije čak dao niti da mi oko moje mahne kroz balkon ili vrata… — napisala je pevačica.

 


 

makonda-tracker