novi dan, novi skandal kod saseksovih

MEGAN MARKL BIO ZABRANJEN PRISTUP SASTANKU NA KOJEM SE ODLUČIVALO O NJENOJ SUDBINI? Evo šta kaže kraljica Elizabeta II

2

Iako je najavljivano da će se vojvotkinja od Saseksa Megan Markl video-linkom priključiti Elizabeti II i njenim naslednicima tokom sastanka na kojem se odlučivalo o njenoj i Harijevoj budućnosti, ona nije dobila priliku da govori!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Prilikom sastanka koji je kraljica Elizabeta održala na svom imanju u norfolčkom selu i koji su britanski mediji pomalo pompezno nazvali Samit u Sandringemu ipak okupljeni nisu čuli šta ima da kaže supruga princa Harija Megan Markl.

 

Mediji su najavljivali da će vojvotkinja od Saseksa, koja trenutno boravi u Kanadi, da se priključi razgovoru kraljice, princa Čarlsa i njegovih sinova princa Vilijama i princa Harija putem video-poziva. Do toga nije došlo — umesto toga, njen suprug Hari stigao je na kraljičino imanje dva sata ranije kako bi joj lično ispričao njihovu stranu priče. To je podstaklo glasine da je Megan bilo zabranjeno da na taj način prisustvuje sastanku, na veliku radost obožavalaca Kejt Midlton, koji su verovali bi Megan nema prava da govori ako tu priliku ne dobije i njihova miljenica.

 

1 / 13 Foto: Profimedia

 

Nakon ovih tračeva, oglasila se Kensingtonska palata, odnosno portparol Krune, koji je istakao da to nije istina.

 

Na kraju su Saseksovi zaključili da nije neophodno da se i vojvotkinja pridruži — istakao je on.

 

Par je, navodno, tokom ovih razgovora bio u kontaktu putem jedne poznate aplikacije za dopisivanje.

 

Epilog sastanka već je poznat, a juče ga je saopštila kraljica lično: ona i kraljevska porodica podržaće odluku vojvode i vojvotkinje od Saseksa da se povuku sa svojih funkcija i žive na relaciji Velika Britanija – Severna Amerika, iako joj je žao zbog toga.

 

 

makonda-tracker