kamere sve zabeležile

TEŠKO PODNOSI IZDAJU OMILJENOG UNUKA: Evo šta je kraljica uradila pre sastanka na kojem će odlučiti o Harijevoj sudbini

2

Pred današnje okupljanje na njenom imanju u Sandringemu na kojem će sa sinom Čarlsom i unucima Vilijamom i Harijem razgovarati o budućnosti mlađeg kraljevića Elizabeta II napustila je kuću nakratko.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kako su javili britanski mediji, najdugovečniji monarh na svetu kraljica Elizabeta Druga (93) imala je hrabar i staložen izraz lica kada je juče napustila velelepno zdanje u Sandringemu. Ona se, kako je otkriveno, uputila u crkvu, gde se pomolila pred jedan od najtežih dana u svom životu — kako privatno, tako i profesionalno.

 

foto: Profimedia

Kraljica je posetila Crkvu Svete Marije Magdalene, koja se nalazi u ovom norfolčkom seocetu, a navodno je oseća dobro i deluje prilično staloženo i spremno za sastanak koji na nogama iščekuje cela Velika Britanija. Njen suprug princ Filip (98) se, s druge strane, navodno ne oseća najbolje jer ga je povredila odluka princa Harija da istupi iz kraljevske porodice, odnosno s funkcije „višeg“ člana.

 

foto: Profimedia

Nije tajna da je Hari oduvek važio za omiljenog unuka kraljevskog para, a i celo Ujedinjeno kraljevstvo doživljavalo ga je kao najsimpatičnijeg u slavnoj porodici, zbog čega je mnogima teško pala njegova odluka da okrene leđa Kruni i živi na relaciji Britanija-Severna Amerika.

 

 

makonda-tracker