potresna ispovest

UDALI SU JE NA SILU SA 17 GODINA, NIJE ZNALA KO JOJ JE OTAC: Folk zvezda kroz suze se prisetila NAJPOTRESNIJIH ŽIVOTNIH momenata, pa otkrila šta je pretrpela SAMO 2 sata nakon ABORTUSA!

2

Folk zvezda Zlata Petrović ispričala je jako potresnu priču o tome kako su je udali sa 17 godina za momka koga nije volela, ali otkrila i kako je upoznala oca tek u 20. godini...

 

Zlata je otkrila i da do 20. godine nije upoznala svog biološkog oca, a onda je ispričala kako ga je upoznala...

 

"Dugo nisam znala ko mi je otac. Mnogo godina. Kada sam počela da odrastam, saznala sam da čovek kod kog živim nije moj otac. Na svu moju sreću, imala sam najboljeg očuha na svetu. Mama mnogo dugo nije htela pravu priču da mi ispriča. Imala sam potrebu da vidim ko je taj čovek. Svog pravog oca sam upoznala u 20. godini. Moja mama je Romkinja, a tata Crnogorac. I tada je bilo sramota oženiti se Cigankom. Nisu im dali da budu zajedno. Kada je saznao da ja postojim, pokušao je da dođe do mene, ali mama me je krila. Ja sam to kasnije saznala. Onda je on došao na Poselo 202, gde sam ja nastupala. Susreo me je i pitao: "Izvinite, kako se zove vaš otac?" Tada sam imala neku intuiciju da če on reći daje on moj otac. Pita me: Da li su ga možda zvali Mile Crnogorac? Tu mi je bilo sve jasno. Od toga dana nikada se više nismo razdvajali. On je imao sina mlađeg godinu dana od mene. Nakon toga smo bili složni i niko se nije prisećao bolnih dana. Niko se nije pitao zašto je sve ispalo kako je ispalo. Poštovala sam i maćehu i tatu", ispričala je Zlata više nego potresnu priču.

 

 

makonda-tracker