icon-arrowicon-closeicon-commentsicon-galleryicon-nexticon-previcon-searchicon-totopsoc-commentsoc-fbsoc-gplussoc-inssoc-mailsoc-rsssoc-twittersoc-vibersoc-wupsoc-yt

potresna ispovest

UDALI SU JE NA SILU SA 17 GODINA, NIJE ZNALA KO JOJ JE OTAC: Folk zvezda kroz suze se prisetila NAJPOTRESNIJIH ŽIVOTNIH momenata, pa otkrila šta je pretrpela SAMO 2 sata nakon ABORTUSA!

Folk zvezda Zlata Petrović ispričala je jako potresnu priču o tome kako su je udali sa 17 godina za momka koga nije volela, ali otkrila i kako je upoznala oca tek u 20. godini...

foto: Nemanja Nikolić
foto: Nemanja Nikolić

Zlatu su udali na silu za momka koga nije volela, a ubrzo je i zatrudnela. Kroz suze se prisetila abortusa, a potom i momenata koji su usledili dva sata kasnije, jer je odmah nakon tog čina morala da ode da peva.

 

"U selu se gledalo da li je devojka dobra, a onda roditelji gledaju gde je dobra i domaćinska kuća gde će da udome mezimicu. Nisu me pitali da li hoću ili neću. Oni su napravili dogovor, a da ja nisam ni videla momka. Nedelju dana pre toga su mi javili da će biti svadbe. Ja nemam pojma ko je dečko. On je bio neverovatno lep, ali ja idem srcem. Sve je bilo super, ali ljubav ne možeš da kupiš ili da narediš. Iako mi je majka govorila da ću ga vremenom zavoleti, to se nije desilo. Nisam ga zavolela. Onda sam zatrudnela. Bila sam u drugom stanju, ali sam samo plakala i molila majku da me vrati kući. Ja pobegnem kod tetke u Beograd da se spasem muka. Onda je majka rekla ili da me ponovo udaju ili da krenem da pevam. Niko nije želeo da prihvati to da jedna devojka od 17 godina abortira i našao se jedan čovek koji je to uradio na svoju ruku. Tada se to radilo naživo. Odmah sam posle abortusa sam otišla da pevam. Imala sam na sebi maksi haljinu. Dva sata je prošlo od abortusa. I kako pevam, kreće da mi teče mleko iz grudi, dve crte su se ocrtale od grudi nadole, kao pruge", prisećala se Zlata uz suze. 

 

Na sledećoj strani pročitajte kako je saznala ko joj je otac...

 

Zlata je otkrila i da do 20. godine nije upoznala svog biološkog oca, a onda je ispričala kako ga je upoznala...

 

"Dugo nisam znala ko mi je otac. Mnogo godina. Kada sam počela da odrastam, saznala sam da čovek kod kog živim nije moj otac. Na svu moju sreću, imala sam najboljeg očuha na svetu. Mama mnogo dugo nije htela pravu priču da mi ispriča. Imala sam potrebu da vidim ko je taj čovek. Svog pravog oca sam upoznala u 20. godini. Moja mama je Romkinja, a tata Crnogorac. I tada je bilo sramota oženiti se Cigankom. Nisu im dali da budu zajedno. Kada je saznao da ja postojim, pokušao je da dođe do mene, ali mama me je krila. Ja sam to kasnije saznala. Onda je on došao na Poselo 202, gde sam ja nastupala. Susreo me je i pitao: "Izvinite, kako se zove vaš otac?" Tada sam imala neku intuiciju da če on reći daje on moj otac. Pita me: Da li su ga možda zvali Mile Crnogorac? Tu mi je bilo sve jasno. Od toga dana nikada se više nismo razdvajali. On je imao sina mlađeg godinu dana od mene. Nakon toga smo bili složni i niko se nije prisećao bolnih dana. Niko se nije pitao zašto je sve ispalo kako je ispalo. Poštovala sam i maćehu i tatu", ispričala je Zlata više nego potresnu priču.