nije bio jedini

"MNOGI SU BILI ZALJUBLJENI U MENE": Zlata Petrović se oglasila nakon što je Darko Lazić priznao da mu se dopadala

0

Tokom gostovanja u emisiji Glossy lično, popularni pevač priznao je da mu je, kad je bio dečak, Zlata Petrović bila "jako lepa žena", kako je istakao.

foto: Dragan Kadić
foto: Dragan Kadić

Popularni pevač pričao je o privatnom životu za Glossy lično kada mu je postavljeno pitanje u koga je bio zaljubljen kao mali. Darko se najpre nećkao i nije hteo da kaže ko je u pitanju, ali je ipak rekao.


Sramota me da kažem. Bio sam dete, ali meni je tada Zlata Petrović bila jako lepa žena — rekao je Darko stidljivo.


Kurir je kontaktirao s pevačicom, koja se oduševila ovim Darkovim priznanjem.


Duša moja, ja ga obožavam. Drago mi je što je iskren. Mnogi su bili zaljubljeni u mene. Svakako mi to imponuje. I ja sam kao dete, kad sam imala osam godina, bila zaljubljena u harmonikaša Nešu u selu, koji je stariji od mene 20-30 godina. Bili smo svi zaljubljeni u Čolu. Ništa me to ne iznenađuje — kaže Zlata i dodaje da je bliska s pevačem.

 

foto: Zorana Jevtić

— Darko se druži s mojim starijim sinom i ja radim s njim svadbe. On mene zove majka. Simpatičan je. Kaže: Uvek sam voleo tvoje pesme. On je čovek s velikom dušom kaže ona i otkriva da joj se i dalje udvaraju mlađi muškarci.


- Mnogo mlađi ljudi me spopadaju, a ja im kažem: Ajde, bre, dete, nemoj da zezaš — kaže Zlata.


Nije Darko jedini pevač koji je bio zaljubljen u Petrovićevu. Svojevremeno je i Halid Muslimović priznao da mu je Zlata bila simpatija.


Zlata Petrović je moja neostvarena ljubav — rekao je on, a pevačica je to priznala:


Ja sam kod njega jedno vreme i živela, jer smo mnogo putovali tada, imali smo po tri koncerta dnevno. I tada je meni Halid govorio da sam ja njegova neostvarena ljubav, a ja mu kažem: Čekaj, maco, red podugačak.

 

 

 

makonda-tracker