došli su s jasnim ciljem

OVA DVOJICA GLUMACA SU SE UMALO POTUKLA ZBOG NJE: Konačno priča o ledi Dajani koju ranije nismo čuli ― i to VRLO iznenađujuća

0

Memoari Eltona Džona, naslovljeni Me, još uvek nisu izašli iz štampe, a već dižu buru u javnosti.

1 / 13 Foto: Profimedia

 

Dok smo mi ostali ćaskali, nisam mogao da ne primetim čudnu atmosferu u prostoriji. Sudeći po pogledima koje im je upućivao, to što su se Dajana i Ričard Gir sprijateljili zasmetalo je Silvesteru Staloneu ― otkrio je Elton Džon.

 

Mislim da je došao na žurku s namerom da zavede Dajanu, ali su mu planovi uništeni ― piše muzičar.

 

 

Kad je došlo vreme za večeru, primetio je da su Gir i Stalone iščezli, a Dejvid Furniš (danas suprug Eltona Džona) uočio ih je kako se svađaju, spremni da celu situaciju reše pesnicama! Furniš ih je razdvojio, ali je tenzija ostala primetna cele večeri.

 

Posle večere, Dajana i Ričard Gir su seli ispred vatre, a Silvester je besno otišao kući ― istakao je muzičar i dodao da je glumac vikao kako nikad ne bi ni došao da je znao da će je*beni Princ iz bajke biti tu.

 

Nakon što su novinari lista People pozvali Girove predstavnike za štampu kako bi prokomentarisali ovaj odlomak, rečeno im je da glumac nema komentar, dok Staloneov PR još uvek nije dao odgovor.

 

 

makonda-tracker