jedinstvena!

SLUŽILA SE TRIKOVIMA IZ KOJIH I DANAS UČIMO: Modne tajne princeze Dajane koje sigurno niste primetili (FOTO)

0

U sobi prepunoj lepih, negovanih žena od stila, sve oči uvek su bile uprte u ledi Di. To joj je polazilo za rukom zahvaljujući detaljima koje primećujemo tek dvadeset godina nakon njene smrti.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Poznata nam je činjenica da je princeza Dijana bila i ostala ikona stila koja je gajila posebnu naglonost prema puf rukavima, šik suknjama i detaljima, kao i kratkoj kosi. Njen osećaj za modu toliko je uticajan i dalekosežan da je u potpunosti aktuelan i danas - i dalje je broj jedan inspiracija ženama širom sveta.

 

Nije bio ni preskup ni preterano popularan: Ledi Di nikad nije izlazila iz kuće bez ovog parfema

 

Ne samo da je demonstrirala kako treba da se obuče jedna princeza na balu noseći zanimljive kreacije tadašnjih poznatih dizajnera kako domaćih tako i stranih (prva je prekršila kraljevski protokol noseći odelo inostranog kreatora), nego je među prvima pokazala casual outfit princeze u svakodnevnim izdanjima.

 

Ali neki od njenih najboljih stilskih momenata su možda bili i oni na koje bar do sada nismo obratili pažnju - sitni detalji koji su bili zaklonjeni statement komadima.

 

Govorimo o plavom ajlajneru, nakitu, leptir-mašni, kao i drugim sitnicama koji su do kraljevskog maksimuma doprineli njenim savršenim kombinacijama.

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

makonda-tracker