bilo mu je teško

FOTOGRAFIJE NJEGOVE MAJKE U TOPLESU IZAZVALE SU PRAVI SKANDAL: Otkriveno kako je reagovao tada 14-godišnji princ Vilijam

1

Mladi princ se u tom momentu jako teško nosio sa skandalom i zadirkivanjem vršnjaka.

princeza dajana sa sinovima
princeza dajana sa sinovimafoto: Profimedia

Direktor medijske i izdavačke kuće Conde Nast, 62-godišnji Nikolas Kolridž otkrio je do sada nepoznat detalj o tome kako su  drugari iz škole okrutno zadirkivali princa Vilijama zbog fotografija njegove majke, princeze Dajane u toplesu objavljene 1996. godine.

 

To je jedna od tema o kojima Nikolas progovora u svojim memoarima "The Glossy Years", koji će uskoro ugledati svetlo dana i u kojima je ispričao sve o susretu s pokojnom princezom Dajanom. Ona mu se jednom prilikom pridružila na ručku usred skandala s fotografijama i otkrila da ju je tada 14-godišnji Vilijam poprilično uznemiren nazvao telefonom iz škole.

 

 

Bilo je to nedelju dana nakon što su objavljene Dajanine fotografije na kojima se sunčala bez gornjeg dela kupaćeg kostima na jednom balkonu u Španiji.

Nikolas, mogu li da te pitam nešto? Molim te, budi iskren. Jesi li video moje fotografije, one u toplesu? Vilijam je jako uznemiren zbog toga, rekao mi je da su ga neki dečaci zadirkivali kako su moje grudi premalene. Jesu li premalene, šta ti misliš?" navodno ga je Dajana upitala.

Priznajući kako je u tom trenutku pocrveneo iste sekunde i doživeo jedan od najneugodnijih trenutaka u životu, Nkolas joj je odgovorio kako su njene grudi savršene, te da se ne treba brinuti.

 

Na sledećoj strani pročitajte kako se ovaj skandal ponovio sa Vilijamovom suprugom Kejt.

makonda-tracker