MISTERIJA

BIO JE TU BAŠ U MOMENTU KADA JE UMRLA PRINCEZA DAJANA: Svedok progovorio o kobnoj noći pre mnogo godina, i to TEK SADA...

0

O okolnostima Dajanine smrti naklapa se već više od dve decenije, a svako malo u javnost se plasira neka nova teorija zavere ili novi detalji koji uskomešaju fanove.

princeza Dajana
princeza Dajanafoto: Profimedia

Slično se upravo dogodilo s ispovešću vozača Fiat Una koji je, tik pre nego što se Dajanin vozač zabio u betonski stub tunela u Parizu, okrznuo njihov auto.

 

Rođeni Vijetnamac Le Van Tan prvi je put progovorio o svojoj ulozi te kobne avgustovske noći, pa je tabloidima otkrio da mu je francuska policija naredila da ne govori o nesreći u tunelu.

 

 

Naime, Le Van Tana britanske vlasti su pozvale u London na ispitivanje o tome šta je video u tunelu, a francuska policija ga je uputila da ne iznosi nikakve pojedinosti onoga što je video.

 

Sada je pak ovaj vozač priznao kako je on okrznuo svojim Fiatom automobil u kojem se vozila Dajana, a za to postoji i materijalni dokaz - ogrebotina bele boje koja je pronađena na Dajaninom slupanom Mercedesu.

 

Le Van Tan je odbijao da dođe u Veliku Britaniju i sarađuje s vlastima, a sada je napokon odlučio da podeli svoju istinu...

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

makonda-tracker