došli su s jasnim ciljem

OVA DVOJICA GLUMACA SU SE UMALO POTUKLA ZBOG NJE: Konačno priča o ledi Dajani koju ranije nismo čuli ― i to VRLO iznenađujuća

0

Memoari Eltona Džona, naslovljeni Me, još uvek nisu izašli iz štampe, a već dižu buru u javnosti.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Legendarni muzičar Elton Džon bio je i još uvek je blizak prijatelj mnogih svetskih zvezda, ali njegova najpoznatija i najbliža prijateljica ostaje princeza Dajana, posle čije je tragične smrti napisao jednu od svojih najlepših pesama i posvetio je pokojnoj majci prinčeva Vilijama i Harija Candle In The Wind.

 

Zato se mnogi nadaju malo poznatim pokanterijama sa čuvenih Eltonovih zabava kojima je ledi Di prisustvovala, a sudeći po jednom odlomku koji se pojavio u javnosti, siguno će ih biti!

 

 

 

 

 

 

Naime, kako Elton Džon piše, princeza Dajana je imala daleko veći uticaj na muškarce nego što smo mogli i da naslutimo. Tako se 1994. godine na jednoj londonskoj zabavi dogodio sukob dvojice slavnih glumaca oko toga ko će se udvarati princezi.

 

Ričard Gir i Dajana su odmah izgledali vrlo obuzeto jedno drugim ― piše Elton i objašnjava da su ledi Di i princ Čarls u to vreme bili rastavljeni, dok je Gir tek raskinuo sa supermodelom Sindi Kraford.

 

To je, međutim, zasmetalo jednoj durgoj filmskoj zvezdi ― i to akcionoj.

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

makonda-tracker