otvoreno

MI SMO PRESTRAVLJENI OD SVEGA ŠTO SE DEŠAVA: Jovana Joksimović i Srđan Predojević progovorili o svojim PORODICAMA i magičnoj FORMULI za vaspitavanje dece

0

Jovana Joksimović i Srđan Predojević isprepletali su svoj privatni i poslovni život.

 

Kada bi tu gumicu zaista upotrebila, Joksimovićeva bi mnogo toga obrisala.

- Kako ne bih. Ima emisija kada ustanete ujutro i ne znate kako se zovete i što ste došli i zašto ste pristali da radite Jutarnji program. Postoje ti dani, posebno kada je zima, kada je napolju sneg, kada je noć. Ja volim mnogo svoj posao. Ali vam niko neće reći da je to lako. Ja sam pre neki dan bila u jednoj prodavnici i jedna divna devojka na kasi mi kaže: „Blago tebi imaš dva meseca odmora.” Tačno, ali ti ne radiš ujutro od pet. Tada počinje moje radno vreme. Za mene je to teško. Ne mogu da kažem da je moj posao lak.

Šta sam htela - dobila sam, sada nema kukanja!

 

Za razliku od mnogih javnih ličnosti iz različitih sfera, Jovana je svesna svih dobrih i loših strana koje nosi popularnost.

Mi smo svi birali profesije kojima smo želeli da se bavimo. Ono što sam želela ja sam to dobila. Ovaj posao kao i svaki, ima svoje benefite, ima svoje mane. Srećna sam što radim to što sam želela i što sam u svom poslu mislim korektna. Nema tu da se žalimo: “Jao, prilaze mi, pa nam šalju komentare”. Šta ste hteli, dobili ste. Prema tome, naučite da se nosite sa time, da ne biste imali probleme. Ja tako razmišljam i sve mane ovog posla pokušavam da stavim sa strane da ne primećujem, a u benifitima uživam.

 

 

makonda-tracker