otvoreno

MI SMO PRESTRAVLJENI OD SVEGA ŠTO SE DEŠAVA: Jovana Joksimović i Srđan Predojević progovorili o svojim PORODICAMA i magičnoj FORMULI za vaspitavanje dece

0

Jovana Joksimović i Srđan Predojević isprepletali su svoj privatni i poslovni život.

 

Žuta minuta je nešto što sebi s godinama ne možete da dozvolite. Tu se slažem s onim što je pominjao Srđan. Zrelost dobijate kao roditelji i u braku, nema tu žute minute. Morate da sagledate situaciju iz svih uglova i da na to što ste sagledali imate reakciju koja ne sme da bude takva. Žute minute su rezervisane za mlađe ljude - smatra voditeljka, sa čim se donekle slaže i Srđan.

Generalno, Jovana i ja smo pozitivni ljudi. Za nas je čaša polupuna. U određenim smo godinama kada greške profesionalne nisu dozvoljene. Mi nemamo taj luksuz da, kao kod mladih kolega, određena greška može da se obriše glumicom. Mi to ne možemo sebi da dozvolimo. I sve što radimo trudimo se da radimo temeljno, dogovoreno, uigrano i ispanirano - kaže Predojević, a voditeljka kroz osmeh dobacuje:

 

- Kako to ne možemo sebi zbog godina da dozvolimo? Ja mogu sve sebi gumicom da izbrišem jer imam deset godina manje nego ti.

Na sledećoj strani pročitajte šta Jovani najteže pada.

makonda-tracker