nisu bili na prvom mestu

Ovo nisu očekivali od nje: Kejt Midlton priredila Pipi i ostatku svoje porodice neprijatnost koja je šokirala Britaniju (FOTO)

0

Princ Vilijam i vojvotkinja od Kembridža uživali su u finalu Vimbldona, baš kao i Kejtina sestra, brat i majka.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Na Centralnom terenu Vimbldona, poznati par gledao je vrhunski tenis iz kraljevske lože, a društvo su im pravili glumci Hju Grant, Bredli Kuper i Edi Redmejn. Tu su bili i političari - gradonačelnik Londona Sadik Kan i premijerka Velike Britanije Tereza Mej.

 

Nova frizura + otkačena letnja haljinica: Kejt Midlton je stigla na Vimbldon i finale više nije glavna tema (FOTO)

 

Za nekoga ipak nije bilo mesta - za Pipu Midlton, sestru vojvotkinje od Kembridža i ostatak ove poznate porodice.

 

Ona, njihov brat Džejms i njihova majka Kerol Midlton morali su da zauzmu takozvana jeftina mesta kako bi navijale za svog prijatelja Rodžera Federera.

 

foto: Profimedia

Baš kao i njena slavna sestra, Pipa se za ovu priliku opredelila za belu haljinu s floralnim motivima, bez rukava, koja je naglasila njen struk. Od aksesoara, lepotica je ponela zelenu torbicu, sat i skupoceni verenički prsten.

 

Društvo joj je, pored majke Kerol, pravio brat Džejms, dok se drugi najvažniji Džejms u njenom životu - njen suprug - nije pojavio.

 

foto: Profimedia

Korisnici interneta i obožavaoci kraljevske porodice pokrenuli su pravu raspravu o tome što Midltonovi nisu sedeli u kraljevskoj loži. Dok se pojedini naslađuju što porodica vojvotkinje od Kembridža nije uživala u luksuznijim mestima, ima i onih koji ističu da to nije važno - dovoljno je spektakularno biti u prilici da uživo posmatrate vimbldonsko finale.

makonda-tracker