story ekskluzivno otkriva

Martina Vrbos: Moja mala istarska svadba

0
Uvek nasmejana pevačica Martina Vrbos otkriva detalje ceremonije na kojoj se udala za svog dečka Bogoljuba Vidakovića i tvrdi da ona i suprug sa nestrpljenjem očekuju trenutak kada će proširiti porodicu
foto: Privatna Arhiva
foto: Privatna Arhiva

Hrvatska pevačica Martina Vrbos (32) i njen partner Bogoljub Vidaković (26) krajem juna odlučili su da se venčaju i uspeli su samo za dve nedelje da organizuju svadbenu ceremoniju. Naime, atraktivna pevačica i njen izabranik još prošlog leta poželeli su da mesto njihovog venčanja bude u Istri. Kad su rešili da ozakone svoju ljubav, bez ikakve simbolike izabrali su 8. jul 2016. za datum koji će ubuduće slaviti kao godišnjicu braka. Malo je poznato da su Martina i Bogoljub već dve godine u vezi, jer do sada pevačica nije želela da govori o privatnom životu. Sada, kada je njena ljubav ozvaničena, s radošću govori o detaljima iz svoje intime. O tome kada je shvatila da je Bogoljub čovek njenog života, ona kaže:


- U septembru biće dve godine kako smo zajedno. Upoznali smo se na Citadeli u Budvi. On je došao na moj koncert, snimila sam ga iste sekunde i pomislila da je sladak. Upoznao nas je jedan zajednički prijatelj i ja sam se te iste večeri zaljubila. E sad, nije sve tako jednostavno kod velikih ljubavi. Naravno da sam crkla za njim, a on se ponašao kao da je nezainteresovan. Imala sam drame u glavi, pitala se šta da radim, zbog čega je tako hladan i zašto se igra mačke i miša sa mnom. Igrice su trajale nekoliko meseci, dok nije pao na moj šarm, i eto, danas smo muž i žena, da ne veruješ – priča Martina i otkriva kako se oseća zbog činjenice da je ona starija od svog supruga šest godina.

 

Nastavak teksta i fotografije pogledajte na sledećoj strani...

makonda-tracker