story ekskluzivno otkriva

Martina Vrbos: Moja mala istarska svadba

0
Uvek nasmejana pevačica Martina Vrbos otkriva detalje ceremonije na kojoj se udala za svog dečka Bogoljuba Vidakovića i tvrdi da ona i suprug sa nestrpljenjem očekuju trenutak kada će proširiti porodicu
foto: Privatna Arhiva
foto: Privatna Arhiva

Hrvatska pevačica Martina Vrbos (32) i njen partner Bogoljub Vidaković (26) krajem juna odlučili su da se venčaju i uspeli su samo za dve nedelje da organizuju svadbenu ceremoniju. Naime, atraktivna pevačica i njen izabranik još prošlog leta poželeli su da mesto njihovog venčanja bude u Istri. Kad su rešili da ozakone svoju ljubav, bez ikakve simbolike izabrali su 8. jul 2016. za datum koji će ubuduće slaviti kao godišnjicu braka. Malo je poznato da su Martina i Bogoljub već dve godine u vezi, jer do sada pevačica nije želela da govori o privatnom životu. Sada, kada je njena ljubav ozvaničena, s radošću govori o detaljima iz svoje intime. O tome kada je shvatila da je Bogoljub čovek njenog života, ona kaže:


- U septembru biće dve godine kako smo zajedno. Upoznali smo se na Citadeli u Budvi. On je došao na moj koncert, snimila sam ga iste sekunde i pomislila da je sladak. Upoznao nas je jedan zajednički prijatelj i ja sam se te iste večeri zaljubila. E sad, nije sve tako jednostavno kod velikih ljubavi. Naravno da sam crkla za njim, a on se ponašao kao da je nezainteresovan. Imala sam drame u glavi, pitala se šta da radim, zbog čega je tako hladan i zašto se igra mačke i miša sa mnom. Igrice su trajale nekoliko meseci, dok nije pao na moj šarm, i eto, danas smo muž i žena, da ne veruješ – priča Martina i otkriva kako se oseća zbog činjenice da je ona starija od svog supruga šest godina.

 

Nastavak teksta i fotografije pogledajte na sledećoj strani...

foto: Privatna Arhiva


- Rođena sam 29. februara, dakle prestupne godine, tako da ja sada imam tek osam, a on dvadeset šest. Mislim da možemo njega da tužimo za iskorišćavanje maloletnice. (Smeh) Razliku u godinama ne osećam jer se odlično slažemo, možda je bolje da me to pitate kada budem šezdesetogodišnja debela baba, a on još uvek zgodan i lep. E, tada ću sigurno znati da odgovorim, popuniću vam četiri strane u novinama govoreći o detaljima šta mi sve smeta.


Atraktivna brineta i njen partner, koji je poreklom iz Srbije, odlučili su da se venčaju u Balama, poznatom mestu u Istri.

 

foto: Privatna Arhiva


- Riječanka sam i ceo život Istra mi je veoma bliska. Htela sam da moje venčanje bude u konobi Kamene priče koja se nalazi u Balama, ja ih još zovem i džez konoba. Još pre pet godina kada sam tu nastupala, rekla sam da je to najsavršenije mesto na svetu, kao iz bajke. I kada sam prošle godine dovela Bogoljuba, on je rekao: Kada se budemo venčali, to će biti ovde. I tako je i bilo, moje malo istarsko venčanje u konobi u kojoj sam pevala svoj najdraži koncert. Bilo je predivno, kao iz bajke, uz pratnju džez muzike.


Martina je na venčanju uzela suprugovo prezime Vidaković i kaže da će se u zvaničnim dokumentima tako potpisivati, ali da će u javnosti ostati Vrbos.

 

Nastavak teksta i fotografije pogledajte na sledećoj strani...

foto: Privatna Arhiva

 

- Napravili smo venčanje za naše familije, bili su moji roditelji Marjan i Neda i njegova majka Gordana i tetka Snežana. Tek tada su se upoznali. Uz naše porodice i prijatelje bilo je ukupno dvadesetak ljudi. Ali ja sam se osećala kao u bajci. Nisam htela da pravim veliku svadbu jer mi je muka od takvih veselja. Kada sam razmišljala o venčanju, odlučila sam da nosim kombinezon iz Zare, ali moj najbolji prijatelj Zigman rekao mi je da ću se u tome udati samo preko njega mrtvog i napravio mi je venčanicu za jedan dan. Kada sam je obukla, tek tada sam imala osećaj da sam prava mlada, i drago mi je što me je naterao jer zaista žena mora da ima pravu haljinu za taj dan – otkrila je Martina i objasnila da li planira svadbeno veselje i u srpskoj prestonici.

 

foto: Privatna Arhiva

- Sada živim u Beogradu i volela bih da pozovemo drage ljude na ručak. Nemojte me pitati kada pošto smo i ovu svadbu organizovali bukvalno za 15 dana. Nisam neko ko unapred planira.


Od prevelikog uzbuđenja, Martina je uspela da zaboravi mnoge stvari pa čak i datum svog rođenja. Iako mnogi nakon venčanja pričaju razne priče o tome šta im je prolazilo kroz glavu dok su izgovarali sudbonosno da, sadašnja gospođa Vidaković iskreno je objasnila šta se njoj desilo.

 

Nastavak teksta i fotografije pogledajte na sledećoj strani...

foto: Privatna Arhiva

- Ništa nisam pomislila, imala sam veliku tremu. Za sebe mislim da sam opuštena, ali kada sam stala pred matičara, bila sam mrtva žena. Ona je čitala: Da li vi, Martina, rođena 22. februara, uzimate Bogoljuba Vidakovića za muža, a ja sam odgovorila: Da. I eto ti mog tate koji kaže: Ali Martina nije rođena 22. (Smeh) A ja ženu nisam ni čula ni videla, imala sam baš jaku tremu, tako da sam Bog zna na šta sam ja tada mislila – priča Martina i otkriva šta ona i njen suprug Bogoljub misle o proširenju porodice.

 

- Razmišljamo o tome. Baš želim da imam decu, taman da opet budem debela pa da svi pišu kako sam se ugojila 30 kilograma. Šalu na stranu, naravno da želimo da proširimo porodicu.

makonda-tracker