story ekskluzivno otkriva

Martina Vrbos: Moja mala istarska svadba

0
Uvek nasmejana pevačica Martina Vrbos otkriva detalje ceremonije na kojoj se udala za svog dečka Bogoljuba Vidakovića i tvrdi da ona i suprug sa nestrpljenjem očekuju trenutak kada će proširiti porodicu
foto: Privatna Arhiva


- Rođena sam 29. februara, dakle prestupne godine, tako da ja sada imam tek osam, a on dvadeset šest. Mislim da možemo njega da tužimo za iskorišćavanje maloletnice. (Smeh) Razliku u godinama ne osećam jer se odlično slažemo, možda je bolje da me to pitate kada budem šezdesetogodišnja debela baba, a on još uvek zgodan i lep. E, tada ću sigurno znati da odgovorim, popuniću vam četiri strane u novinama govoreći o detaljima šta mi sve smeta.


Atraktivna brineta i njen partner, koji je poreklom iz Srbije, odlučili su da se venčaju u Balama, poznatom mestu u Istri.

 

foto: Privatna Arhiva


- Riječanka sam i ceo život Istra mi je veoma bliska. Htela sam da moje venčanje bude u konobi Kamene priče koja se nalazi u Balama, ja ih još zovem i džez konoba. Još pre pet godina kada sam tu nastupala, rekla sam da je to najsavršenije mesto na svetu, kao iz bajke. I kada sam prošle godine dovela Bogoljuba, on je rekao: Kada se budemo venčali, to će biti ovde. I tako je i bilo, moje malo istarsko venčanje u konobi u kojoj sam pevala svoj najdraži koncert. Bilo je predivno, kao iz bajke, uz pratnju džez muzike.


Martina je na venčanju uzela suprugovo prezime Vidaković i kaže da će se u zvaničnim dokumentima tako potpisivati, ali da će u javnosti ostati Vrbos.

 

Nastavak teksta i fotografije pogledajte na sledećoj strani...

makonda-tracker