prelepo

Mnogi nisu ni znali da su privatno par: Venčali se glumci iz serije "Ženskaroš", a fotografije mladenaca su — divne

0

Glumački par iz serije "Ženskaroš" venčali su se na divnoj ceremoniji u Turskoj, a prisustvovale su brojne njihove kolege.

Turska glumica Beril Pozam udala se za kolegu iz serije 'Ženskaroš'
Turska glumica Beril Pozam udala se za kolegu iz serije "Ženskaroš"foto: Instagram Printscreen/berilpozam

Glumica Beril Pozam i glumac Ersin Aridži, poznati po ulogama Sune i Abidina u seriji "Ženskaroš" venčali su se i time ozvaničili svoju vezu koja je bila prilično diskretna i tajnovita, pa mnogi nisu ni znali da su zajedno.

 

Turska serija "Ženskaroš" počela je da se snima pre dve godine, a zanimljivo je da se navodi da je radnja inspirisana istinitim događajem, te prati ljubavnu priču Sejran, koju glumi Afra Saračoglu, i Ferita, koga glumi Mert Ramazan Demir.

 

Ipak, likovi Sune i Abidina takođe su privukli pažnju publike, a dok je njihova veza u seriji bila interesantna, ona se preselila u privatni život, gde je bila i ostala stabilna.

 

Beril i Ersin svadbu su organizovali u gradu Daljan u Turskoj, dok su se među gostima našle brojne kolege iz serije "Ženskaroš", među njima i Afra Saračoglu i Mert, za koje se pisalo da su u lošim odnosima i dugo nisu bili viđeni u istom društvu.

 

 

 

Na društvenim mrežama pojavile su se brojne fotografije, te se vidi koliko je mlada blistala u lepoj beloj venčanici, koja je istakla njenu prirodnu lepotu, a i mladoženja je bio markantan u belom odelu.

 

Ovako je izgledao momenat izgovaranja sudbonosnog da:

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Venčanje Aleksandra Sofronijevića

 

makonda-tracker