kakva transformacija!

Više ne izgleda ovako i još je lepša! Novu frizuru Berguzar Korel većina žena želi da proba – ali se ne usuđuje

0

Šarmantna glumica koju pamtimo iz jedne od najpopularnijih turskih serija u istoriji drastično je promenila izgled, a potom se ubrzo ponovo transformisala i lako ste mogli da prođete pored nje i da je ne prepoznate. Ipak, i dalje izgleda spektakularno!

Berguzar Korel je i danas jedna od najpopularnijih turskih glumica na našim prostorima.
Berguzar Korel je i danas jedna od najpopularnijih turskih glumica na našim prostorima.foto: berguzarkorel/Instagram

Turska glumica Berguzar Korel i danas je jedna od najpopularnijih koje smo gledali u turskim serijama, iako se njena "1.001 noć" emitovala još 2010. godine.


Lepotica koja je ostavila trag ulogom Šeherezade ostvarila je potom više uspešnih uloga u filmovima i televizijskim serijama, a u medijima je prisutna i zbog njenog braka s kolegom Halitom Ergenčom, s kojim ima troje dece – Alija, Kana i Lejlu.


Ona je veoma aktivna na društvenim mrežama, pa su njeni fanovi uglavnom u korak s njenim životom, a mogli su da primete da je Berguzar prošle godine značajno promenila stil.

Ona je, nakon što je dugo bila brineta, odlučila da pređe u plavokose, a najpre je nosila kratak i ravno ošišan bob bez šiški.


Posle nekog vremena, odličila se za još jednu drastičnu transformaciju – kratku, "piksi" frizuru, koju uglavnom nosi uvijenu u sitne lokne ili makar ležerne talase, čime postiže vrlo šik izgled.

 


Pre desetak godina, piksi je bila ubedljivo najpopularnija frizura među poznatim ženama na svetskoj sceni, a u pitanju je promena koja zahteva hrabrost jer ne stoji svima najbolje.

 

Ipak, ona definitivno ostavlja utisak i jedna je od tihih želja mnogim ženama celog života.

 


Piksi je vanvremenski look – ističe za InStyle poznati frizer slavnih Endru Ficpatrik, koji objašnjava da se možemo kretati od ultrakratke kose do nešto dužih slojeva. – Ovaj rez odlično izgleda na ovalnom, srcolikom i licu u obliku kvadrata.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Frizura kao umetničko delo

 

makonda-tracker