jeste li ga probali?

I posle dve trudnoće, u 39. godini, izgleda – kao na početku karijere: Čaj za mršavljenje po receptu Fahrije Evdžen

0

Jedna od najlepših Turkinja navodno koristi ovaj napitak kako bi održavala figuru, koja je identična kao kada ju je publika tek upoznala u popularnim serijama.

Fahrije Evdžen godinama je u braku s glumcem Burakom Ozdživitom i važi za jednu od najlepših turskih glumica
Fahrije Evdžen godinama je u braku s glumcem Burakom Ozdživitom i važi za jednu od najlepših turskih glumicafoto: evcenf/Instagram

Turske serije doživele su veliku popularnost na našim prostorima proteklih godina i donele nam nove zvezde, a jedna od najzapaženijih je glumica Fahrije Evdžen.


Turkinja koju smo gledali u serijama "Kad lišće pada", "Dnevnik ljubavi" i "Prognani – Sejit i Šura", a poznata je i po braku s glumcem Burakom Ozdživitom, Bali begom iz "Sulejmana Veličanstvenog", poznata je po retkoj lepoti i vitkom stasu.


Iako je mama dvojice dečaka – Karana i Kerema, ona je ubrz nakon obe trudnoće uspela da vrati pređašnju figuru, a kako je pisao portal Yyuksektopuklar, Fahrije ima poseban prirodan trik za mršavljenje.

U pitanju je biljni čaj koji se priprema lako, a iako nema dokaza da ova mešavina zaista pomaže u procesu gubitka kilograma, u pitanju je napitak od zdravih sastojaka, pa svakako ne može da škodi.

 

 

Čaj Fahrije Evdžen za mršavljenje


Sastojci:

  • mali komad korena đumbira
  • 2 čena belog luka
  • 2 kašičice limunovog soka
  • 1 kašičica meda
  • šolja vode


Priprema

  1. Oljuštite đumbir, a potom ga izrendajte sitno i stavite u džezvu. Preko toga nalijte šoljom vode od oko 220 ml i ostavite da se kuva.
  2. Kad provri, treba da se kuva još pet minuta, a zatim dodajte izgnječen beli luk, limunov sok i med i dobro promešajte.
  3. Ostavite da odstoji pet minuta, pa procedite.

 

Kako navodi pomenuti portal, čaj treba piti topao, dva puta dnevno.

 

BONUS VIDEO

Turski glumac oduševljen Beogradom

 

 

makonda-tracker