čuva i zdravlje i liniju

Za devojke koje vole brzu hranu ima odličan savet: Ishrana zbog koje lepa turska glumica izgleda identično već 17 godina

0

Vreme prolazi, a šarmantna Tuba Bujukustun se ne menja. Ili čak sve lepša i lepša? U svakom slučaju, njena glavna tajna je zdrav način života, a glumica je svojevremeno otkrila glavne principe svoje ishrane.

Tuba Bujukustun na reviji modne kuće Valentino na Nedelji mode u Parizu 2022.
Tuba Bujukustun na reviji modne kuće Valentino na Nedelji mode u Parizu 2022.foto: Action Press / Shutterstock Editorial / Profimedia

Turska glumica Tuba Bujukustun jedna je od onih koje su skrenule pažnju na sebe i na Balkanu, zahvaljujući brojnim njenim serijama koje su postigle veliki uspeh na našim prostorima.


Samo neki od naslova u njenoj biografiji su "Ljubav iz osvete" , "Ranjeno srce", "20 minuta", "Ambasadorova kći" i, najpoznatija, "Asi", u kojoj smo je upoznali pre čak 17 godina.


Čuvena glumica važi i za jednu od najlepših žena u popularnim turskim serijama, a ona danas ona ima 42 godine i izgleda manje-više identično kao kada je, kao 25-godišnjakinja, igrala Asi. Tuba je u više navrata pričala o tome kako neguje svoj atraktivan izgled i brine o zdravlju.

Kako se hrani turska glumica Tuba Bujukustun?


Tuba je svojevremeno u šali rekla da u njenoj porodici postoji "gen za vitkost", koji joj je od pomoći jer zaista uživa u hrani. Međutim, kada se prepusti njenim čarima – često je u pitanju nešto zdravo.

 


Volim da jedem. Ali obožavam povrće i voće. Tako se osećam čistije. Iako na setu uglavnom obezbeđuju brzu hranu, zaista to retko jedem. Takođe, dosta pijem biljne čajeve koji me i opuštaju. Njih naročito preporučujem mladim devojkama koje često konzumiraju fast fud – istakla je u jednom intervjuu glumica.


Tuba ističe da veruje da nema ničeg pogrešnog u tome da jednom nedeljno pojedete nešto nezdravo, ali da to moraju da prate zdravi izbori u ishrani.

 

Turska glumica Tuba Bujukustun
Turska glumica Tuba Bujukustunfoto: tubabustun.official, Instagram

Jednom nedeljno, ako neko baš mnogo želi, svako treba da dozvoli sebi brzu hranu ili kebab, pod uslovom da se potom iskupi salatama i čajevima – smatra turska glumica, koja ističe da treba biti oprezan s preparatima za mršavljenje koji se reklamiraju i u koje ona ne veruje preterano.

 


Bolje je ubrzati metabolizam prirodnim putem. Tu, pre svega, mislim na doručak. I ja donedavno uopšte nisam imala naviku da doručkujem, a nutricionisti to smatraju najvećom greškom. Jer doručak, zapravo, aktivira metabolizam nakon dugog sna – istakla je Tuba Bujukustun u jednom intervjuu pre nekoliko godina.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Turski glumac oduševljen Beogradom

 

makonda-tracker