tu su uvek jedna za drugu

Kako su se upoznale Sloboda Mićalović i Monika Beluči? Prošlo je pola decenije, a ON je "krivac" za ovo prijateljstvo

0

Već posle nekoliko rečenica shvatile su da će to biti veliko prijateljstvo 

Monika i Sloboda su prijateljice godinama
Monika i Sloboda su prijateljice godinama foto: EPA / CLAUDIO ONORATI

Poznata srpska glumica Sloboda Mićalović i lepa Monika Beluči upoznale su se radeći na Kusturičinom filmu "Na mlečnom putu". Iako je snimanje bilo puno izazova, to nije sprečilo ove dve vrsne glumice da jedna u drugoj prepoznaju dobre ljude i iskrene prijatelje.

 

Nakon što je snimanje završeno Sloboda je ostala u Srbiji, a Monika se vratila u Italiju, ali prijateljstvo nije zamrlo. I uprkos razdvojenosti one su uspele da sačuvaju odnos koji su izgradile tokom snimanja.

 

Sloboda i Monika se prate na društvenim mrežama, razmenjuju poruke i koriste svaku priliku da jedna drugoj upute reči hvale, čestitike i pohvale za postignuća u oblasti filma, ali i privatnog života. 

 

 

- Nas dve smo se fantastično složile, kao da se znamo oduvek, kao da smo klasne prijateljice. Imam samo reči hvale za nju, bila je uvek tu kao podrška. Volim povišeni adrenalin na setu, sve scene sam uradila sama, bez kaskadera. Monika se čudila i govorila mi da nisam cirkuzant, već glumica, i da ću se povrediti. Bila je brižna poput majke - otkrila je Sloboda svojevremeno.

 

Dve vrsne glumice su i super prijateljice već pola decenije
Dve vrsne glumice su i super prijateljice već pola decenije foto: EPA / CLAUDIO ONORATI

 

Čuvena italijanska glumica Monika Beluči i Sloboda Mićalović ostale su dobre prijateljice, a nedavno je Monika bila i gošća naše popularne glumice i njenog supruga što je samo potvrdilo pisanja medija o njihovom prisnom odnosu.

 

Tom prilikom Sloboda i Vojin su se potrudili da glumici naprave atmsferu toplog porodičnog doma, što je ona i te kako znala da ceni.

 

Neretko, kada Sloboda objavi neku lepu fotografiju Monika se trudi da joj uvek prokomentariše fotografije i ostavi bar po neko srculence u komentaru. 

 

Bonus video:

 

kako peva Sloboda Mićalović pogledajte u videu:

 

 

 

makonda-tracker