bajka koja traje

On nju nije posmatrao na taj način, ona nije bila oduševljena: Kako su se zavoleli Vojin Ćetković i Sloboda Mićalović?

4

Jedan od omiljenih potznatih parova na našoj sceni godinama uživa u skladnom braku, ljubavi i porodičnoj idili, a zanimljivo je da su se oni poznavali godinama pre nego što se između njih rodila ljubav

foto: Borislav Zdrinja/ZIPA PHOTO/ATAImages
foto: Borislav Zdrinja/ZIPA PHOTO/ATAImages

Proslavljeni srpski glumci Sloboda Mićalović (40) i Vojin Ćetković (50) ne samo što su među najpopularnijim glumcima već spadaju i u omiljene parove naše javne scene. Oni uspevaju da imaju sjajan partnerski odnos i da sarađuju na brojnim projektima, ali i da sačuvaju svoju intimu daleko od očiju javnosti.


Pored "Zone Zamfirove", koja im je prvi put ukrstila puteve, zajedno smo ih gledali u "Ranjenom orlu", filmu i seriji "Santa Maria della Salute", "Nemanjićima", "Tajni vinove loze"...

 


Prava je retkost čuti ih da govore o svojoj privatnosti u razgovoru s novinarima, ali je Vojin jednom prilikom otkrio kako je "prvi put zapazio" Slobodu.

 

1 / 3 Foto: Youtube Printscreen

 

Sećam se prvog trenutka kada sam je ugledao, snimali smo "Zonu Zamfirovu", a ona je bila studentkinja. Nikada na taj način nisam gledao studentkinje, naročito jer su većina njih bile klinke. Prošlo je nekoliko dana snimanja, pozvao me je snimatelj da dođem da pogledam nešto. Video sam je kao nekog ko će verovatno da zaigra u filmu, nisam je posmatrao kao lepa je ili na neki drugi način. Tada sam je prvi put zapazio ― priznao je on i kroz smeh dodao da ne bi rekao da je bila oduševljena. ― Ne mogu da kažem da je bila prvi put oduševljena kada me je videla, ali se smekšala.

 

Kako su mediji pisali, Vojin i Sloboda tada su se upoznali i postali prijatelji, a tek 2004. godine, nakon što su okončali veze sa svojim prethodnim partnerima, započeli su i ljubavnu priču. Par je u braku od 2008, a imaju dvoje dece ― bliznakinje Veru i Milu.

 

1 / 10 Foto: Borislav Zdrinja/ZIPA PHOTO/ATAImages


Glumica je jednom prilikom istakla da razliku u godinama između supruga i nje smatra srećnom okolnošću.


Imam tu sreću da je Vojin stariji deset godina i u odnosu na mene mnogo je mirniji i staloženiji. On je taj koji često smiruje neku situaciju. Živiš sa cimerkom pa se posvađate, kamoli sa suprugom u braku. Naš brak je stabilan, blago je napet i uzbudljiv, a ja to volim. Da je drugačije, bilo bi mi dosadno ― istkala je ona jednom prilikom za magazin Gloria.

 

Ranije sam se mnogo oslanjala na Vojina, opterećujući time i sebe i njega, a onda me je pustio da odrastem. Sada već imam godine u kojima bi bilo degutantno da me non-stop opominje, kao da sam mu mlađa sestra — ispričala je prošle godine Mićalovićeva u jednom intervjuu. — Vojin se danas umeša kad mu tražim pomoć, što meni odgovara. Razlika u godinama nije ogromna, ali kad se pogleda iskustvo, velika je. Dovoljno mi je samo da pomislim koliko sam samo iskusnija od svoje sestre, koja je devet godina mlađa od mene...

 

 

makonda-tracker