(FOTO)

GOTOVO NIKADA JE NE VIĐAMO SA VEROM I MILOM: Divna fotografija Slobode Mićalović sa PRESLATKIM bliznakinjama

0

Mada Sloboda i Vojin nikada ne eksponiraju svoje mezimice, lepa glumica rešila je da pokaže svoje lepotice Veru i Milu

foto: Borislav Zdrinja/ZIPA PHOTO/ATAImages
foto: Borislav Zdrinja/ZIPA PHOTO/ATAImages

Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković važe za jedan od najskladnijih parova ne samo na glumačkoj, već i na domaćoj javnoj sceni uopšte. Ipak, popularni srpski glumci trude se da nikada ne eksponiraju svoju intimu, privatni život, a ponajmanje svoje ćerke bliznakinje Milu i Veru. Njih četvoro uživaju u mirnom porodičnom životu, a bilo da vreme provode u Beogradu ili u Čortanovcima, Ćetkovići se trude da ćerkama obezbede što bezbrižnije detinjstvo daleko od reflektora.

 

1 / 11 Foto: Borislav Zdrinja/ZIPA PHOTO/ATAImages

 

Iako par retko pominje decu u intervjuima, Vojin se nedavno osvrnuo na svoje devojčice.


Ponekad prepoznam sebe u nekim njihovim gestovima, ali one su ipak priča za sebe, svoji ljudi. Mi se i mazimo i volimo, ali od početka pričam sa njima kao sa odraslim osobama. Začuđujuće je to da me, kad ih nešto pitam, pa mi one kažu šta o tome misle, naprosto ostave bez teksta. Mogu da kažem ova ovde liči na mene, ovde na Bobu, ona onde na babu… Ali, one su, pre svega, svoje — ispričao je glumac za Bazar.

 

I Sloboda i Vojin beskrajno su ponosni na bliznakinje, koje su i odlične učenice, a pohađaju i muzičku školu.

 

Međutim, malo ko zna kako one izgledaju. Sada je Sloboda odlučila i da na Instagramu pokaže svoje lepotice, a usledio je niz komentara. Glumica Milena Živanović poručila joj je da je ovo najlepša slika koju je ikad objavila, a oglasila se i Dragana Mićalović porukom da ih voli najviše na svetu, kao i Andrija Milošević, Milena Vasić, pa čak i čuvena Monika Beluči.

 

 

makonda-tracker